Геннадій Ткачук: Звіт про результати діяльності у 2017 році

Геннадій Ткачук: Звіт про результати діяльності у 2017 році

Загрузка...

Традиційно на початку нового року ми будуємо плани на майбутнє та підсумовуємо усе, що вдалось зробити у минулому.

2017 рік виявився дуже насиченим, адже вдалось реалізувати значну кількість нововведень та почати реформування окремих галузей. До Верховної Ради мною було подано 9 законопроектів та 8 депутатських запитів.

Минулоріч вдалось зробити чимало, проте попереду чекає ще багато роботи для того, аби зміни, які відбулись в нашій країні, стали більш відчутними.

Пріоритетами у моїй роботі залишається, відстоювання інтересів громадян, держави та мого рідного регіону – Вінниччини.

Великим досягненням я вважаю те, що мені вдалося домогтися виділення субвенцій з державного бюджету на соціальну сферу Вінниччини. Мною були підготовлені депутатські звернення про виділення коштів для вінницьких медичних установ та кількох бюджетних закладів міста Жмеринка та Жмеринського району.

Так, за мого сприяння Вінницька лікарня №1 отримала 5 мільйонів гривень субвенції на реконструкцію хірургічного відділення. Також я клопотав про виділення 5 мільйонів гривень для Вінницького обласного клінічнго онкологічного диспансера на придбання медичного обладнання. Загалом даний лікувальний заклад отримав 6 мільйонів 410 тисяч гривень субвенції.

Крім законотворчого процесу та роботи у стінах Верховної Ради, значну частину часу я проводжу на виборчому окрузі, веду активну громадську діяльність.

До моєї приймальні з різними проблемами звертаються громадяни та організації. Я реагую на кожне звернення і по можливості намагаюся допомогти.

Загалом у 2017 році було проведено 37 зустрічей з виборцями, 23 прийоми громадян, оброблено 679 звернень.

Протягом звітного року, я продовжував надавати допомогу бійцям АТО та їхнім родинам. Нaшi зaхисники вiдстoюють свoбoду дeржaви, нe шкoдуючи свoгo здoрoв’я i нaвiть життя, борються зa нaшe мирнe мaйбутнє. Ми всi в нeoцiнeннoму бoргу пeрeд ними. Тoму я тa мoя рoдинa зaвжди дoлучaємoся дo підтримки військовослужбовців. За мого сприяння у зoну AТO періодично відправляються гуманітарні вантажі з прoдуктами хaрчувaння, мeдикaмeнтами тa iншими нeoбхiдними рeчами. Крім того, надається допомога з паливно-мастильними матеріалами. Окрему увагу я приділяю допомозі пораненим бійцям. Так, моя родина виділила власні кошти на купівлю ліжок для Вiйськoвo-мeдичнoгo клiнiчнoгo цeнтру Цeнтрaльнoгo рeгioну, де проходять лікування поранені військовослужбовці. Лікувальному закладу було передано 25 тисяч гривень.

Окремим напрямком моєї діяльності є допомога хворим дітям. Крім виділення власних коштів, я долучаюся до різних благодійних акцій та проектів, які мають на меті допомогти дітям з лікуванням та реабілітацією. Так, вже другий рік поспіль я взяв участь у благодійній акції «Депутатська кухня», де збирали кошти на лікування дитини, хворої на ДЦП.

Також підтримую розвиток соціально-культурної сфери області. Виділяю кошти на видавництво книг, на підтримку різних проектів. За мого сприяння побачила світ книга Oлeксaндрa Дмитрукa пiд нaзвoю «Зeлo» та низка інших видань вінницьких авторів.

Також мною була надана допомога соціально-культурному волонтерському центру “Блокпост Підкова”, який є своєрідною громадською платформою для реалізації різних соціально-культурних проектів. Центр міг припинити свою роботу через проблеми з опаленням. Я не міг цього допустити, адже закриття даного громадського простору на зимово-весняний період означало б згортання більше десятка програм, серед яких соціальний проект “Королі вальсу” для людей похилого віку, а також багато інших проектів. То ж коли до мене звернулися по допомогу, я одразу відгукнувся. Проблему було вирішено, і тепер соціально-культурний волонтерський центр “Блокпост Підкова” функціонує у звичному режимі.

Крім того, було виділено спонсорську допомогу на встановлення двох спортивних майданчиків у мікрорайоні «Нові П’ятничани». Тепер місцеві мешканці мають місце для активного відпочинку – міні-футбольне поле та баскетбольний майданчик.

Часто прохання громадян, які звертаються до моєї депутатської приймальні, стосуються допомоги в облаштуванні та впорядкування прибудинкових територій. З мого благодійного фонду було виділено кошти на прибання та встановлення 11 лавок у дворах багатоповерхівок на вул. Князів Коріатовичів.

У 2018 році я продовжуватиму працювати у напрямку вирішення проблем громадян  та забезпечення розвитку Вінницької області та держави в цілому.

ilikenews.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO