Піратське кубло: У США внесли “ВКонтакте” до списку найбільших ресурсів-порушників в Інтернеті

Піратське кубло: У США внесли “ВКонтакте” до списку найбільших ресурсів-порушників в Інтернеті

Загрузка...

Мінторгівлі США повторно внесло соціальну мережу «ВКонтакте» до переліку світових інтернет-ресурсів, які порушують права інтелектуальної власності.

Міністерство торгівлі США повторно внесло соціальну мережу «ВКонтакте» до списку найбільших піратських ресурсів світу. Це випливає з документа, опублікованого на сайті відомства, передають Патріоти України.

У документі перераховані світові інтернет-ресурси, які порушують права інтелектуальної власності. Серед російських проектів, включених в список, виявилися соцмережа «ВКонтакте», торрент-трекер Rutracker.org, Rapidgator.net і онлайн-кінотеатр kinogo.cc.

“Вконтакте” внесена в піратський список з 2011 року. Раніше компанія зверталася до Торгової палати США з проханням не включати її в список піратських сайтів.

При цьому Мінторгівлі вказало на позитивні сигнали в розвитку соцмережі. «Більшість успішних соціальних мереж роблять це так, щоб не сприяти порушенню авторських прав. Доповіді «Вконтакте» про те, що компанія робить кроки по боротьбі з піратством, вселяють надію», – йдеться в документі.

На початку листопада 2017 року «ВКонтакте» скоротило час безкоштовного прослуховування музики в офіційних мобільних додатках у фоновому режимі до 30 хвилин на добу. Це є умовою угоди з правовласниками. У Mail.Ru Group існують ліцензійні угоди з Universal Music Group, Warner Music Group, Sony Music Entertainment, Merlin Network і ін.

Зняти обмеження і отримати доступ до додаткових функцій користувачі можуть оформивши підписку на музичний сервіс в будь-якому з додатків. За послугу користувачеві необхідно заплатити 149 рублів на місяць. У компанії тоді відзначили, що підписка дозволяє авторам і виконавцям заробляти на своїх творах.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO