У Києві за добу випала майже півмісячна норма опадів

У Києві за добу випала майже півмісячна норма опадів

Загрузка...

Снігопад повинен вщухнути в середу.

За минулу добу в Києві за добу випала майже півмісячна норма опадів. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко. Вночі він перевіряв, як триває розчищення міста, повідомляє прес-служба КМДА.

“Уся комунальна техніка зараз розчищає вулиці від снігу. Але, беручи до уваги те, що за останню добу випало майже півмісячної норми опадів, ситуація непроста. І сніг не припиняється… Хочу наголосити, що міська влада заборонила в’їзд великогабаритної техніки в місто. І звертаємося до правоохоронців уважно контролювати в’їзди до столиці і не пускати вантажівки, щоб не було колапсу і заблокованого руху на вулицях”, – сказав Кличко.

За його словами, до середи, коли снігопад, за прогнозами, повинен вщухнути, вся комунальна техніка буде працювати на вулицях цілодобово.

У свою чергу керівник Київавтодору Олександр Густельов повідомив, що цієї ночі в місті працювала 271 одиниця спецтехніки та формувалися великі колони в 5-8 одиниць техніки, які прибирають сніг.

“Також до них додатково приєднується важка техніка – грейдери, які будуть працювати на столичних дорогах. І техніка не зупиняється. Тільки для заправки і щоб поповнити запас солі”, – сказав Густельов.

Кличко зазначив, що всі комунальні служби працюють в режимі надзвичайної ситуації, і в екстрених випадках кияни повинні звертатися в службу 1551 або в поліцію.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO