Сергій Мельничук: «В Україні стартувала президентська кампанія»

Сергій Мельничук: «В Україні стартувала президентська кампанія»

Загрузка...

Президент України Петро Порошенко заявив про намір в найближчий час провести в Україні референдум щодо вступу до НАТО та членства в Євросоюзі.

Про це він розповів 1-го грудня, під час виступу до Дня працівників прокуратури. Разом з тим, деякі політики розглядають заяву Петра Порошенка як старт президентської передвиборчої компанії.

Як розповів нашому виданню народний депутат України Сергій Мельничук, — «Потрібно проводити всеукраїнський референдум щодо зміни влади, а не про вступ до НАТО чи членство в Євросоюзі. В першу чергу потрібно змінити владу в країні і єдиний легітимний спосіб – це всеукраїнський референдум, де народ, як в 1991 році має висловити свою думку і проявити свою волю.”.

Мельничук вважає, що тільки так можна змінити систему державного управління, тільки так можна поміняти тих людей, які продовжують війну, і тільки так можна закінчити війну і забезпечити українцям гідні соціальні стандарти життя. “В 1991-му ми голосували за незалежність, але сьогодні ми залежні. Ми маємо негайно ініціювати референдум щодо зміни влади в Україні тому, якщо ми цього не зробимо, Президент ініціюючи референдум про вступ до НАТО та Євросоюзу фактично розпочне свою передвиборчу компанію і буде витрачати державні кошти та адмінресурс на просування своєї кандидатури на виборах 2019 року”,- наголосив народний депутат.

Він вважає, що пусті розмови Саакашвілі про «імпічмент» і «хороводи на Грушевського» ні до чого не призводять, тільки втрачається час. Так, уже у березні місяці фактично настає момент, коли президентська гонка розпочнеться, а парламент уже не можна буде відправити у відставку. “Це буде рік «індульгенції парламенту» і, відповідно, кабінету міністрів. І вони будуть робити що хочуть. Це буде рік тотального пограбування країни. Єдиний можливий вихід – проведення всеукраїнського референдуму по зміні влади в країні. Український народ цього хоче»,- резюмував Сергій Мельничук. Нагадаємо, що спеціальний представник держдепартаменту США по питанням України Курт Волкер, вважає, що Україна наразі не готова до вступу в НАТО

Источник: RedAxe.Media


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO