Ярослав Дубневич: Бачу, що моя відверта позиція, яку викладено цього понеділка на...

Ярослав Дубневич: Бачу, що моя відверта позиція, яку викладено цього понеділка на одному з ресурсів, відверто зачепила «за живе» Volodymyr Omelyan

Загрузка...

Розумію, що важко сприймаються конкретні факти бездіяльності, що призводять до збитків УЗ – йдеться про 1,5 млдр. грн, які не доотримує залізниця, а заробляють посередники на вагонах при вантажних перевезеннях. Але ж міністр про факти не любить говорити, бо їх можна перевірити.

Дивимось: розпорядження КМУ №209, яке нібито стримувало ліквідацію корупційної схеми заробітку на використанні дешевого вагону Укрзалізниці – скасовано ще 1 лютого 2017 року. Це факт. Далі мав би бути прийнятий наказ міністерства інфраструктури, яким змінюється Збірник тарифів. Втім, УЗ чекає наказу – нагадаю! – до цього дня. Десятий місяць пішов. Десятий! Щодня втрати УЗ сягають декількох мільйонів грн – це ті гроші, які платникі податків, кожен громадянин платять державі.

Моя думка, що дев’ятимісячний процес який ще не закінчився, – це свідчення того, що хтось дуже не хоче його доводити до логічного кінця. Комусь дуже невигідно знищувати ще одну корупційну схему. Бо той хтось таким чином має неабиякий додатковий тіньовий заробіток.

Я впевнений: це результат відвертого саботажу з боку міністра. Не треба ні на кого, як традиційно робить міністр, перекладати власну непрофесійність. Бо, коли йому хтось нібито заважає – це чути всій країні, медіапідтримка буквально приголомшує. На громадян виливається чергова хвиля заготовлених брудних кліше про ”злодіїв-корупціонерів”. Це робиться наполегливо й системно – от би так системно виконувались завдання галузі!

Ярослав Дубневич


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO