Під рубрикою «Не насмоктала, а заробила в НАБУ»

Під рубрикою «Не насмоктала, а заробила в НАБУ»

Загрузка...

10 липня 2017 року два журналісти – Деніс Бігус та Христина Бердинських – возили квіти в НАБУ для «агента Катерини», яка впродовж півроку умовляла народного депутата Рознеблата взяти в неї гроші від імені міфічної фірми.

Звісно, якби б у Бігуса та Бердинських були бодай зачатки правосвідомості, вони б знали, що те, чим займається «Катерина», іменується провокацією підкупу й за це Кримінальний Кодекс України передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. А якби вони були б справжніми журналістами-розслідувачами, то перед тим, як возити квіти, спочатку б з’ясували, де саме живе «Катерина» та на які гроші.

Так ось, ця штатна негласна співробітниця НАБУ, як виявилось, проживає в Конче-Заспі, неподалік від своєї матері, яка також мешкає в цьому елітному селищі, і у позаробочий час заробляє в дуже цікавий, але не в дуже законний спосіб. До речі, її колишній чоловік – екс-міліціонер – був упійманий на хабарі, тож «Катерина» з корупційними злочинами знайома, що називається, з перших рук. На фотографії – 4 автомобілі «Катерини», які були виявлені в неї вдома під час обшуку і про які ані Бігус, ані Бердинських чомусь досі не розповіли читацькій та глядацькій громадськості. Обшук проводився, як вже всі знають, у зв’язку з тим, що «Катерина» разом з іншими колегами по, так би мовити, антикорупційній роботі, брала участь у діяльності організованого злочинного угруповання, що займалось підкупом державних службовців.

«Maserati», два «Porsche», «Lexus» – ось як заможно живуть оперативні співробітники НАБУ.

Фото Volodymyr Boiko.

Фото Volodymyr Boiko.

Фото Volodymyr Boiko.

З метою конспірації «Катерина» (за паспортом – Катерина Сивоконь) оформила всі свої автомобілі на свою матір. А я переконаний, що це – оперативний транспорт Національного антикорупційного бюро України, який використовується для того, щоби агентеси могли втиратись у довіру до високопоставлених корупціонерів.

Volodymyr Boiko


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO