Пасажири “Укрзалізниці” ледь вижили після поїздки в одному із вагонів

Пасажири “Укрзалізниці” ледь вижили після поїздки в одному із вагонів

Загрузка...

Свіжопофарбовані металеві деталі вагона №13 у потягу Маріуполь–Київ перетворилися на випробування для пасажирів.

Деяким з них навіть знадобилася медична допомога, повідомляє “Народна Правда” із посиланням на ТСН. Люди розповіли, що запах фарби і ацетону відчули, щойно зайшли в Маріуполі, а коли потяг рушив і увімкнули опалення, стало зовсім нестерпно. Обурені пасажири пішли до провідників, котрі пояснили, що вагон щойно покращили і поспішили поставити у рейс. Вагон простояв по завершенні робіт усього два дні, хоча мусив би тиждень. Пасажири зажадали книгу скарг і вимагали переведення до інших вагонів.

Переселили не всіх, та й то з купе до плацкарту. Один з пасажирів каже, що навіть недовга подорож у смердючому вагоні закінчилася для нього швидкою, але перед госпіталізацією він викликав поліцію. “Патрульна поліція мене там вже зустріла на пероні, я одразу попросив їх, щоб вони отримали пояснення від провідника. Швидка допомога також під’їхала, лікар зробив укол, бо в мене вже боліло горло, дерло все всередині, голова боліла”, – каже чоловік. Свої тортури він описав і в листі до “Укрзалізниці”. “Власне, моя вимога головна до “Укрзалізниці” – щоб мені письмово повідомили прізвище тієї скотиняки, яка віддала наказ посадити людей у цей газенваген. Я хочу знати, хто це був, я хочу потім притягти його до кримінальної відповідальності”, – пояснив постраждалий.

В “Укрзалізниці” виправдовуються тим, що комісія перед відправленням потягу жодних запахів не відчула, тож залізничники винуватять температуру – мовляв, саме опалення спричинило раптове випаровування і сморід. Проте злощасний вагон з рейсу таки зняли. “Запах почав відчуватися, коли піднялася температура. Заступник начальника депо з ремонту і майстер по підготовці в рейс будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Ми оголосили їм догану”, – повідомив заступник директора департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення Олександр Красноштан. Але обурені пасажири рейсу вимагають не лише покарання винних, а й компенсацію за години газової атаки. Щоправда, таких одиниці – більшість у те, що зможуть відстояти свої права, не вірять.

expres.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO