«Одесити на Донбасі»: прем’єра фільму

«Одесити на Донбасі»: прем’єра фільму

Загрузка...

6 листопада о 15.00, в кінотеатрі «Планета кіно» (ТРЦ «БЛОКБАСТЕР» Адреса: м. Київ, проспект С. Бандери, 34В) відбудеться прес-конференція, присвячена прем’єрі документального фільму «Одесити на Донбасі».

У прес-конференції братимуть участь:

Пилип Іллєнко – голова Державного агентства України з питань кіно;

Сергій Неретін – заступник голови Державного агентства України з питань кіно;

А також творці фільму: Олександр Дріз (генпродюсер), Олександр Авшаров (режисер), Тарас Ткаченко (художній керівник).

Прокат фільму стартує з прем’єри, що відбудеться 8 листопада в Одесі (кінотеатр «Планета кіно»). Потім стрічку покажуть у Києві, Львові, Харкові та Сумах.

«Одесити на Донбасі» — повнометражний документальний фільм, створений Міжнародним продюсерським центром «Фор-Пост» на замовлення Державного агентства України з питань кіно.

Головні герої фільму — одесити, які брали участь у бойових діях в зоні АТО. Дмитро Олегович, Євген Титаренко, Роман Колдомасов, Євген Лата, Андрій Скороход, Віктор Погодін, Дмитро Васильєв. Всі вони дуже різні, й причини поїхати на фронт у кожного — свої. В кожного — своя «військова історія».

Хтось отримав тяжкі моральні та фізичні травми. А комусь навіть вдалося знайти в труднощах, що довелось пережити, додаткову мотивацію для життя та творчості. Хтось готовий повернутися в зону АТО та продовжувати боротьбу. А комусь ніколи більше не побачити рідне місто.

Деякі герої, що повернулися до мирного життя, зрозуміли, що війна для них, як і для країни, ще не закінчена. Тому що «свої» іноді можуть бути не менш жорстокими, ніж «чужі».

Зйомки фільму проходили в Києві, Дніпрі, Одесі, а також на передовій зони АТО.

Генеральний продюсер фільму — Олександр Дріз, керівник МПЦ «Фор-Пост», в активі якого ціла низка документальних фільмів на військову тематику (в цьому році, крім «Одеситів …», на телеекрани вийдуть картини «Перехрестя Балу» і «Заміновані вірністю» ).

Режисер – Олександр Авшаров (режисер циклу документальних фільмів для каналу «112. Україна», креативний продюсер телеканалу «ZiK»).

Художній керівник – Тарас Ткаченко (володар премії «Золота дзиґа» за фільм «Гніздо горлиці», режисер і сценарист).

Сценаристи – Олександр Лірчук, Юлія Коршунова. Оператори – Максим Савченко, Антон Борисюк.

Музика для фільму була надана відомим українським гуртом «АтмАсфера».

Контакти для додаткової інформації: (050) 330 93 29, 067-503-92-62 [email protected]

ВСЕМЕДИА


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO