П’ятниця, 13-е: Які страшні трагедії трапилися цього дня

П’ятниця, 13-е: Які страшні трагедії трапилися цього дня

Загрузка...

Рік за роком п’ятниця 13-е підтверджує свою славу “чорного дня”. Поєднання забобонів і сильної негативної енергетики призводить до катастроф, аварій, терактів і масової загибелі людей

Погану славу п’ятниця, 13-е, отримала ще з часів страти Христа. Вважається, що саме в цей день був розп’ятий син Господній. І Страсна п’ятниця, і п’ятниця, 13-е вважаються найгіршим днем для початку нових справ, укладення шлюбу, оформлення офіційних документів, повідомляють Патріоти України.

Історики змогли встановити цілий ряд жахливих подій, які випали на п’ятницю, 13-е:

56 рік – римський імператор Клавдій помер від отруєння грибами. Його отруїла власна дружина.

1307 рік – французький король Філіп IV розігнав орден тамплієрів. Його керівники були заарештовані, їх було піддано тортурам, а пізніше страчено.

1947 рік – в Західній Вірджинії (США) розбився авіалайнер Douglas C-54. В авіакатастрофі загинули 50 осіб.

1949 рік – під Новосибірськом звалився авіалайнер Іл-12. У той день, п’ятницю, 13-е, загинули 25 осіб.

1972 рік – Іл-62 зазнав аварії біля Москви. На той момент це була найбільша авіакатастрофа в світі, вона забрала життя 174 осіб.

1972 рік – в Андах (Південна Америка) розбився літак, в якому летіла юнацька команда з регбі з аргентинського міста Монтевідео. Врятуватися вдалося лише 15 пасажирам.

1988 рік – хакери запустили епідемію комп’ютерного вірусу Jerusalem. Він атакував комп’ютери і наносив особливо сильної шкоди, якщо його активували в п’ятницю, 13-е.

2012 рік – лайнер “Costa Concordia” зазнав катастрофи біля берегів Італії. Коли корабель сів на мілину і затонув, на його борту перебували 4200 осію. Велика частина з них врятувалася, проте число загиблих досягло 32. Більше ста людей постраждали.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO