«Укрзалізниця» розглядає плани підвищення цін на перевезення

«Укрзалізниця» розглядає плани підвищення цін на перевезення

Загрузка...

Повідомляється, що на нараді учасники ринку обговорювали можливість індексації тарифів на залізничні вантажні перевезення в 2017 році у розмірі 15%

Публічне акціонерне товариство «Укрзалізниця» може підвищити тарифи на вантажоперевезення на 15%. Про це на нараді з учасниками транспортного ринку заявив директор по економіці і фінансам УЗ Андрій Рязанцев, передає прес-служба компанії.Повідомляється, що на нараді учасники ринку обговорювали можливість індексації тарифів на залізничні вантажні перевезення в 2017 році у розмірі 15%.

Читайте також: На ходу загорелся поезд “Николаев-Киев”

«У січні-серпні 2017 року, порівняно з відповідним періодом 2016 року, зростання вартості залізничних перевезень становить 107%, а індекс зростання цін товарів промислової продукції у відповідності з періодом попереднього року становить 130,8%. Тобто ми маємо різницю у порівнянні цих двох показників у 23,8%, і цей розрив потрібно хоча б зменшити, зокрема, шляхом зміни рівня тарифів. Чому ми купуємо той же метал за ціною на 25-30% вище, ніж рік тому, а свої послуги не можемо навіть на 15% проіндексувати», — зазначив Рязанцев.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр інфраструктури України Володимир Омелян підтримує підвищення


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO