На Прикарпатті поштарка обікрала пенсіонерів на 100 тисяч гривень і втекла закордон...

На Прикарпатті поштарка обікрала пенсіонерів на 100 тисяч гривень і втекла закордон з привласненими грошима

Загрузка...

В Рогатинському районі працівниця «Укрпошти» не тільки не принесла людям пенсію за два місяці, а й привласнила кошти, які довірливі селяни давали їй на оплату компослуг.

Працівниця «Укрпошти», мешканка села Григорів Рогатинського району, шляхом зловживання службовим становищем протягом двох місяців заволоділа коштами пенсіонерів навколишніх сіл – Журів, Підмихайлівці та ін.

З власних джерел Версіям стало відомо, що йдеться про суму близько 100 000 гривень. Найбільше потерпілих з села Підмихайлівці. Вього – понад десяток людей, в основному похилого віку.

Поштарка заволоділа коштами, які були призначені для виплати пенсії, а також грошима, які передавали їй довірливі місцеві жителі для оплати комунальних послуг та здійснення інших платежів.

Наразі відкрито кримінальне провадження за цим фактом, йде слідство. Як стало відомо редакції з власних джерел, підозрювана вже встигла перетнути україно-польський кордон.

Мешканці згаданих сіл неодноразово скаржились, що листоноша неналежним чином виконує свої обов’язки. Втім, жодної реакції ні з боку керівництва «Укрпошти», ні з боку правоохоронних структур не було.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO