Без вождів ніяк: У Москві відкриють алею з бюстами Сталіна та Леніна

Без вождів ніяк: У Москві відкриють алею з бюстами Сталіна та Леніна

Загрузка...

​В останні роки у Росії зростає кількість людей, які позитивно ставляться до Сталіна, вони знаходять виправдання репресіям, які він влаштовував.​

У столиці Росії Москві сьогодні офіційно відкривають так звану “Алею правителів” із бюстами радянських вождів, зокрема Володимира Леніна і Йосифа Сталіна. Захід організовує Російське військово-історичне товариство, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

До композиції, крім Леніна, Сталіна, Хрущова, Брежнєва, Андропова і Черненка, входить бюст першого і єдиного президента СРСР Михайла Горбачова.

У червні цього року через меморіальну дошку Сталіну, встановлену в Московській державній юридичній академії, лави її професорів залишив адвокат Генрі Рєзник. Голова ради з прав людини при президенті Росії Михайло Федотов закликав демонтувати дошку.

В останні роки в Росії зростає кількість людей, які позитивно ставляться до Сталіна, відкриваються музеї Сталіну, йому ставлять пам’ятники, знаходять політичні виправдання сталінських репресій, забуваючи про мільйони жертв.

Згідно з недавнім опитуванням російського «Левада-центру», більшість росіян назвали Сталіна найвидатнішою людиною в світовій історії.

За даними опитування, проведеного прокремлівським Всеросійським центром дослідження громадської думки (ВЦІОМ) 62% росіян виступають «за повсюдне увічнення успіхів Сталіна» і приблизно така ж кількість опитаних (65%) категорично проти установки знаків, що повідомляють про його “невдачі і злочини”.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO