Україна відзначає День військ зв’язку

Україна відзначає День військ зв’язку

Загрузка...
Президент та секретар РНБО привітали військових зв’язківців зі святом.

У вівторок, 8 серпня, в Україні відзначається День військ зв’язку. Свято встановлене згідно з указом президента України «Про День військ зв’язку» від 1 лютого 2000 року і відзначається щорічно.

Президент Петро Порошенко привітав військових зв’язківців зі святом.

“Дякую за самовіддане служіння та вірність військовому обов’язку!”, – ідеться на Facebook-сторінці президента.

Секретар РНБО Олександр Турчинов у своєму привітанні зазначив, що військовий зв’язок сьогодні – це невід’ємна складова системи управління Збройними Силами України, її високотехнологічна основа.

“Саме це вимагає від особового складу військ зв’язку високої професійної підготовки на основі світових досягнень науки і техніки, впевнених знань останніх підходів до запровадження інноваційних технологій у сфері зв’язку в різних умовах застосування військ. Яскравим свідченням цього є успішне виконання вами завдань із забезпечення зв’язку під час проведення антитерористичної операції на сході України. У надзвичайно складних умовах особовий склад підрозділів зв’язку героїчно виконує свій військовий обов’язок”, – зазначив Турчинов.

Нагадаємо, 5 серпня в Україні відзначали День Повітряних сил ЗСУ. Президент привітав особовий склад військових льотчиків зі святом, вручив високі державні нагороди бойовим льотчикам і передав бойові прапори органам військового управління Повітряних сил.

Тиждень.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO