Роман Ванзуряк: Прокоментую ситуацію щодо скандалу в Репужинцях

Роман Ванзуряк: Прокоментую ситуацію щодо скандалу в Репужинцях

Загрузка...

Я особисто, будучи і депутатом Верховної Ради, і головою Чернівецької обласної адміністрації, знаю, що головною проблемою нашої області є безкарність. Є один світ, в якому живуть місцеві князьки, які згадують закони лише коли їм треба, і є всі інші, які або підкоряються, або мовчать. Саме слабкість влади і породжує таких місцевих князьків.
Сьогодні питання стоїть не просто в конфлікті між активістами РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі та журналістами чернівецького телеканалу з одного боку, і місцевими князьками з іншого. Ця ситуація має стати сигналом для всієї журналістської спільноти. Чи не найпромовистішим є той факт, що з боку голови обласної адміністрації Олександра Фищука, який мав би першим відреагувати в цій ситуації, досі не було жодної реакції. З його мовчазної згоди такі як Ревуцький продовжуватимуть на всіх рівнях закривати журналістам роти. Для Ревуцьких-Капіцьких не існує законів, вони будуть правити, поки існує їх корупційний дах. Сьогодні цей дах має прізвище чинного Президента.

Прокоментую ситуацію щодо скандалу в Репужинцях. Я особисто, будучи і депутатом Верховної Ради, і головою Чернівецької обласної адміністрації, знаю, що головною проблемою нашої області є безкарність. Є один світ, в якому живуть місцеві князьки, які згадують закони лише коли їм треба, і є всі інші, які або підкоряються, або мовчать. Саме слабкість влади і породжує таких місцевих князьків.Сьогодні питання стоїть не просто в конфлікті між активістами РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі та журналістами чернівецького телеканалу з одного боку, і місцевими князьками з іншого. Ця ситуація має стати сигналом для всієї журналістської спільноти. Чи не найпромовистішим є той факт, що з боку голови обласної адміністрації Олександра Фищука, який мав би першим відреагувати в цій ситуації, досі не було жодної реакції. З його мовчазної згоди такі як Ревуцький продовжуватимуть на всіх рівнях закривати журналістам роти. Для Ревуцьких-Капіцьких не існує законів, вони будуть правити, поки існує їх корупційний дах. Сьогодні цей дах має прізвище чинного Президента.Свого часу у відомому на Буковині конфлікті, знаному як «позов на мільйон», я став на бік журналістської спільноти. І для мене сьогодні показовим є мовчання Фищука. В одному ряді з ним стоять заставнівські чиновники, члени БПП Кітар та Капіцький. Замість того, щоб негайно припинити незаконний видобуток піску, вони почали повчати журналістів та захищати місцевого «смотрящого».Показовими є й збори села, де місцеві жителі дружно підтримали звернення до Президента , щоб той захистив їх від РУХУ НОВИХ СИЛ. Як в старих радянських часах місцеві жителі дружно звинуватили активістів, які приїхали знімати незаконну копанку. Але я не звинувачую людей. На них тиснуть дві машини: перша – напівбандитська, яка кришує весь незаконний бізнес, друга – чиновницька, яка цей бізнес покриває. Та попри всі погрози і залякування таки потрібно висвітлювати корупцію і беззаконня владників. Ми будемо боротися проти бандитів і чиновників при владі, які їх кришують. Вірю, що все буде добре! Ми їх переможемо!

Posted by Роман Ванзуряк on Dienstag, 11. Juli 2017


Свого часу у відомому на Буковині конфлікті, знаному як «позов на мільйон», я став на бік журналістської спільноти. І для мене сьогодні показовим є мовчання Фищука. В одному ряді з ним стоять заставнівські чиновники, члени БПП Кітар та Капіцький. Замість того, щоб негайно припинити незаконний видобуток піску, вони почали повчати журналістів та захищати місцевого «смотрящого».
Показовими є й збори села, де місцеві жителі дружно підтримали звернення до Президента , щоб той захистив їх від РУХУ НОВИХ СИЛ. Як в старих радянських часах місцеві жителі дружно звинуватили активістів, які приїхали знімати незаконну копанку. Але я не звинувачую людей. На них тиснуть дві машини: перша – напівбандитська, яка кришує весь незаконний бізнес, друга – чиновницька, яка цей бізнес покриває.
Та попри всі погрози і залякування таки потрібно висвітлювати корупцію і беззаконня владників. Ми будемо боротися проти бандитів і чиновників при владі, які їх кришують. Вірю, що все буде добре! Ми їх переможемо!

Роман Ванзуряк


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO