“ВОЛЯ” возз’єдналася із Саакашвілі, щоб докорінно змінити структуру влади України

“ВОЛЯ” возз’єдналася із Саакашвілі, щоб докорінно змінити структуру влади України

Загрузка...

Політична партія “ВОЛЯ” возз’єдналася із “Рухом нових сил” сьогодні, 19 квітня.

Урочисте об’єднання «заради спільного втілення реформ та боротьби проти олігархічної системи» відбулося на площі поруч з українським парламентом.

Дерев’янко: Виконуємо потребу суспільства

Урочистості почалися із промови народного депутата від“ВОЛІ” Юрія Дерев’янка:“Усі українці давно спостерігають за новими політичними партіями, за реформаторськими політичними партіями, і давно очікують, коли ж вони нарешті зможуть об’єднатися.Ці люди чудово розуміють, що кожна така відокремлена  політична сила – ослаблена. Саме тому політична партія“ВОЛЯ” об’єдналася з “Рухом нових сил” Саакашвілі. Саме тому ми виконуємо настанову і потребу українського суспільства – об’єднання наших сил. Ми виконуємо волю українців: згуртуватися навколо перемоги і розвитку України. Впевнені, що реальні зміни в цій країні зможуть зробити тільки нові люди. Тільки нові обличчя, тільки ті люди, які стоять тут поруч з нами. “ВОЛЯ” має спільні ідеологічні цінності, спільне бачення із “Рухом нових  сил”, а що найважливіше – спосіб, як це все втілити”.

Народний депутат відзначив, що поруч стоїть третій президент Грузії Михайло Саакашвілі – людина, яка кардинально змінила Грузію. Саме ця особа, переконаний Дерев’янко, зробила із країни, яка була пострадянською та корумпованою, сучасну європейську країну, що динамічно розвивається.“Я повністю підтримую тези про те, що ми повинні робити швидкі й рішучі кроки. Ми не маємо часу, щоби чекати і зволікати, щоби торгуватися з олігархами та повільно і поступово боротися з системою і покращувати наше життя.Ми повинні це робити швидко і рішуче. І тоді Україна стане лідером темпів розвитку у Європі, або ж ми маємо величезний ризик втратити Україну”, – наголосив волієць.За його словами, стара система сама себе реформувати не може, оскільки для олігархії вона є сенсом існування. А корупція – це метод її роботи. Тому якщо сьогодні забрати олігархію і корупцію, то це буде самогубство для старої системи.

“Саме тому стара система ніколи не зможе себе змінити.Саме тому молоді реформаторські прогресивні сили,об’єднавшись, зможуть це зробити”, – каже депутат.За словами Юрія Дерев’янка, те, що об’єднання пройшло на цій площі – дуже символічно, адже тут за спиною видно цілу велику Україну, і тепер політсили мають велику відповідальність.“Я впевнений, що тільки нові люди з новими принципами, з новими переконаннями, з новими цінностями здатні змінити цю країну. Ми запрошуємо приєднуватися до нашої потужної сильної єдиної політичної команди усі прогресивні реформаторські сили. Ми створимо ту альтернативу, яка стане перемогою проти діючої системи, і яка зможе витягнути Україну до перемоги, яка зможе зробити реформи,яка зможе показати результат. Слава Україні!”, – заявивнардеп Дерев’янко.

Саакашвілі: Процес об’єднання нарешті почався Після очільника політсили “ВОЛЯ” на зібранні виступив третій президент Грузії Михайло Саакашвілі.“Те, що ми бачимо зараз – це потужний вітер змін на наших прапорах. Переконаний, що це початок дуже гарного шляху.Я був в Конотопі, де вся організація з однієї старої партії повністю перейшла в нову силу. Таке ж саме відбувається і в інших регіонах. Яскраві представники українського активу збираються разом, і це є процес об’єднання, який нарешті почався. Що я можу сказати – ось Верховна Рада!.. І уже 25 років у цій будівлі “розводять”українців. Але вже досить цього! Як тільки сюди прийде більшість, яка представляє справжню Україну, іншу Україну, то можна буде вже за перший тиждень зняти депутатську недоторканність, прийняти необхідні закони за місяць-півтора максимум. А пересадити і засудити всіх, кого потрібно, можна максимум за 6 місяців. При цьому,масштабне економічне зростання можна забезпечити максимум за рік. Це все можна зробити за наявності волі”, – сказав М. Саакашвілі.

Всіх олігархів, за його словами, треба зібрати в одну кімнату (бажано з решітками), і не випускати їх доти,поки не буде оплачено всіх їхніх боргів державі.“Побачивши вас вперше, я був дуже позитивно вражений вашим ентузіазмом, вашими прагненнями щось змінити, вашою чесністю. Тоді я для себе вирішив: що б не сталося, ми будемо разом”, – сказав Саакашвілі.Саакашвілі зазначив, що амбіцій він не має, адже там де  два українці, там три гетьмани.“Ніяких претензій на гетьманство я пред’являти не буду.Але в мене є претензія – разом з вами все змінити”, -каже Михайло Саакашвілі.Також політик відзначив, що це нонсенс – вважати нинішню владу кращою, аніж попередню при відсутності економічного зростання.“Зараз є падіння по всіх показниках, знищується промисловість і українське село, а робоче населення виїжджає. І при цьому, сепаратисти активізуються по всіх регіонах”, – обурився 3-ій президент Грузії.Вже до об’єднаної сили, як повідомив Саакашвілі,приєдналися 9 мерів і 500 депутатів різних рівнів.

“Наша сила готова повністю змінити структуру влади, тому нас сприйматимуть серйозно. Ми тут всерйоз і надовго, – говорить грузинсько-український політик. – Я не налаштований пояснювати, чому раніше все не вийшло. Я налаштований довести, що все вийде разом з вами. Налаштований іти до кінця і перемагати. Слава Україні!”.Галабала: Ми є свідками історичного моменту.Підсумувала виступи політиків представниця “ВОЛІ”депутатка Івано-Франківської обласної ради Ольга Галабала.“Сьогодні ми є свідками історичного моменту. Ми об’єднуємося не заради чергових виборів, не заради мандатів, а заради того, щоб почати об’єднання прогресивних нових сил проти старої корумпованої олігархічної системи. “Рух нових сил” – це не просто чергова політична партія, це – об'єднання різних політичних сил, громадсько-політичних рухів, громадських активістів, які повністю готові зараз взяти на себе відповідальність за те, що буде відбуватися в нашій країні. Ми відповідальності не боїмося ще з Майдану”, – зазначила пані Ольга.

За її словами, за два Майдани вдалося двічі змінити владу, однак найбільшою помилкою було те, що не вдалося за 25 років змінити політичну еліту країни.“Ми формуємо абсолютно нову політичну еліту цієї країни.Відсьогодні не може бути дискусій, що нам нема за кого голосувати і з кого обирати, тому що нове покоління українці нарешті об’єдналося разом у “Рух нових сил”, – відзначила Ольга Галабала. Цей рух не матиме голови, а керування здійснюватиме рада,куди входитимуть представники всіх громадських сил.За словами Ольги Галабали, декларація відповідності членства в “Русі нових сил” гарантуватиме всім українцям,що представники старої системи не ввійдуть до команди об’єднання.“У нас не буде людей, які приходять до влади, щоб красти.А в нас будуть люди, які розбудовуватимуть нову країну”, – повідомила представниця “ВОЛІ”.

Позачергові вибори будуть

Також на урочистостях висловили переконання, що позачергові вибори відбудуться, оскільки вже в українців з’явилася альтернатива. До об’єднання запросили всі нові політсили України.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO