Роздум. Пам’ятаєте наших радикалів? Де вони всі опиняються з часом?

Роздум. Пам’ятаєте наших радикалів? Де вони всі опиняються з часом?

Загрузка...

Маруся Звіробій

Сашка Білого було вбито якраз в день мого народження. Лишив по собі геніальний вислів “Кожному патріоту або куля або гроші”. Чому? Тому що він не захищений навіть тими, за кого він бореться. Якщо народ знімає з себе відповідальність і чекає, аби хтось один взяв на себе всю народну сміливість і виступив проти провладного безпорядку, то тим самим народ підставляє свого обранця під знищення. Одного знищити легко, народ знищити важко.

Не шукайте лідера, пастух потрібен лише вівцям, а вільні живуть родинами, захищаються родинами і наступають родинами. Я не втомлюсь казати, в нас лідером є увесь народ. Ви ж бачили це на Майдані. Коли кожен це зрозуміє, повірить в себе і не шукатиме собі спасителів, тоді країна стане такою, про яку мріє кожен з нас.

Ви мабуть звернули увагу, що сварки в нас міжсобойні не через ідеї, а через особистостів, бо кожен шукає винних, це і є совкова рабська психологія.

І це неправильно. Треба змінювати вектор мислення. Не вестися на провокації у вигляді пропозиції вилити на чиєсь прізвище бруд, але шукати теми де можна приєднатися до акцій протесту або до програм змін на краще. Треба бути корисним справою а не власною думкою.

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Тисни кнопку “ПОДОБАЄТЬСЯ” Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO