РАДИКАЛИ РОЗХИТУЮТЬ «ПОЛТАВАФАРМ», БО ЇМ ПООБІЦЯЛИ КРІСЛО КЕРІВНИКА

РАДИКАЛИ РОЗХИТУЮТЬ «ПОЛТАВАФАРМ», БО ЇМ ПООБІЦЯЛИ КРІСЛО КЕРІВНИКА

Загрузка...

Звіт керівника «Полтавафарму» Валерія Прядка призначений на початок грудня на виїзному засіданні комісії з питань охорони здоров’я на самому підприємстві. Спроба нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука вимагати звіту в.о. директора комунального підприємства на сьогоднішній сесії — провалилася. Ініціативу нардепа підтримало тільки 13 депутатів. Інші ж вважають, що це відверта провокація і спроба радикалів отримати цю посаду.

«Радикалам пообіцяли крісло директора „Полтавафарму“ в обмін на голосування за відставку заступника голови облради Холода. Тепер вони намагаються всіма способами віджати цю посаду собі. Розповсюджують нісенітниці про фінансовий стан підприємства. З ними в змові виявилась купка „реваншистів“ на чолі з колишнім головним бухгалтером „Полтавафарму“ Яною Крайняй, яка злила радикалам абсолютно неадекватні цифри і показники. Сьогодні Мосійчук розкрив всі карти, хто стоїть за анонімкою нібито від колективу, яку не підписував жоден працівник. Він в своєму виступі озвучив всі небилиці, які там написані», — заявив в.о директора «Полтавафарму» Валерій Прядко.

Керівник фракції СДП в Полтавській облраді також додав, що запрошує депутатів на свій звіт за 9 місяців на «Полтавафарм».

«Ми збираємо всі документи, ми абсолютно відкриті — депутати зможуть приїхати на підприємство і побачити все на власні очі, запитати в колективу, як йому працюється. Люди зараз в шоці від цих радикальних нападок — вони хочуть спокійно забезпечувати область ліками в аптеках із соціальними програмами, які стають ближчими до полтавців. „Полтавафарм“ тільки стабілізувався, ми почали заробляти і гасити борги колишніх керівників. Щодо інсуліну: ціни на нього для бюджету — найдешевші з усіх областей. Однак зараз ми відпускаємо його в борг медзакладам і чекаємо бюджетних коштів , щоб розрахуватись із постачальниками. Питання погашення стоїть на порядку денному сьогоднішньої сесії і цим має займатися рада, а не політичними розбірками і торгами», — зазначив Прядко.

Прес-служба Соціал-демократичної партії

Джерело : http://poltava.to/news/40859/