Ростіслав Дубовий:»Субсидії – це вуаль, за якою Уряд ховає своє обличчя»

Ростіслав Дубовий:»Субсидії – це вуаль, за якою Уряд ховає своє обличчя»

Загрузка...

 

«В сьогоднішніх реаліях субсидія – це міф, який не врятує сімейний бюджет українців»,- таку думку має громадсько-політичний діяч, підприємець Дубовий Ростіслав Миколайович. Субсидії – це ніщо інше, як звичайний метод обману громадян України.

Українська влада активно пропонуючи субсидії громадянам, які не в стані самостійно оплатити рахунки за надані їм комунальні послуги через сьогоднішні тарифи, приховує за цим всім свою неспроможність проведення роботи над процедурою зниження тарифів.

В спосіб надання субсидій Уряд штучно вганяє людей в нульові пенсії і зарплати, посадили на гачок субсидій, тим самим зробили громадян фінансово залежними від держави. А з такого гачка, як зауважив Ростислав Миколайович – буде надзвичайно важко зійти.

Так, як відповідно до грудня місяця 2014 року кількість отримувачів субсидій становила 1,1 млн. сімей, у грудні місяці 2015 року цей показник виріс в 4 рази і становив 4,6 млн. сімей, а вже у березні місяці 2016 року становить 5,1 млн. Мінсоцполітики прогнозує, що до кінця цього року кількість отримувачів субсидій можливо буде 9 млн.

А це рівно стільки прогнозується “жебраків”, які стануть у чергу за субсидіями.

Автор : Неля Хімінець

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO