У Порошенка придумали, куди засунути Зубка

У Порошенка придумали, куди засунути Зубка

Загрузка...

Схоже, що у кабінетах на Банковій розуміють, що уряду Кулявлоба таки доведеться “сплести лапті”. Принаймні на осінь… Іншого варіанту спробувати вчергове врятувати свою дупу для Порошенка просто немає.

Такий висновок напрошується із настроїв, які панують у коридорах Адміністрації Президента. З достовірних джерел стало відомо, що застосування знайшли навіть віце-прем’єрові Зубку. Тому самому, який разом із одіозними матюкливим Геннадієм Москалем та своїм соратником-контрабандистом Михайлом “Лампочкою” Пухтаєвичем відмили чимало коштів на піску для укріплень східного кордону та металевих конструкціях заводу Зубка.

За нашою інформацією, наступним губернатором Житомирщини може стати саме… віце-прем’єр Зубко. Сергій Машковський, який саме за сприяння Геннадія Григоровича посів крісло головного житомирського “владця”, схоже, облажався по повній. Економіка Житомирщини за його “царювання” впала нижче плінтуса. Хоча є за каденції Машковського і звершення. Зокрема, це смертність серед дорослого та дитячого населення. Тож саме з цих міркувань ставленик Зубка найближчим часом може стати “не в фаворі”. Класична схема для політичної сили Порошенка: “поматросили і кинули”. Особливо коли справа стосується працевлаштування “наближених до тіла”.

Враховуючи, що децентралізація підкрадається непомітно і невдовзі замість голів облдержадміністрацій у регіонах України будуть узаконені “смотрящі”-префекти, то зоряний час Зубка все-таки прийшов. Особливо якщо уважно придивитися до біографії Геннадія Григоровича. Неозброєним оком з неї можна побачити, що власник житомирського заводу огороджувальних конструкцій вміє годити всім. Список його політичних симпатій настільки рябий та барвистий, що Зубко, напевно, зможе домовитися навіть із самим чортом.

Іван Розбаш

Джерело: http://newspravda.com/index.php/polityka/2099-u-poroshenka-prydumaly-kudy-zasunuty-zubka.html