Лідер “Батьківщини” в Чернівецькій облраді має подвійне громадянство?

Лідер “Батьківщини” в Чернівецькій облраді має подвійне громадянство?

Загрузка...

Лідер “Батьківщини” в Чернівецькій облраді має подвійне громадянство? » Новини Чернівці: Інформаційний портал газети “Молодий буковинець”

Громадянка Румунії з прізвищем Альона Гливко, яке є співзвучним із прізвищем керівника фракції “Батьківщина” у Чернівецькій обласній раді, у листопаді минулого року ввезла на митну територію України транспортний засіб.
Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит ГО “Майдан” за підписом керівника Чернівецької митниці ДФС Миколи Салагора. Світлину із зображенням документу у Facebook опублікував Михайло Шморгун.

За словами керівника ГО “Майдан” Юрія Скорейка, активісти відправляли запити до СБУ, прикордонного загону та Чернівецької митниці щодо перевірки інформації про ймовірне подвійне громадянство депутата Чернівецької обласної ради Альони Гливко.

“Суть запиту була такою: “До нас звертаються багато людей з інформацією, що окремі депутати обласної ради мають подвійне громадянство і завозять на територію України нерозмитнені автомобілі. Ми дали відповідний запит на митницю, у Службу безпеки, до прикордонників. Ці три запити ми сьогодні обговорювали на раді ГО “Майдан”, – розповів журналісту molbuk.ua Юрій Скорейко.

1453482641_12631497_1092383580824283_6910468198051012588_n

“Ми цікавилися суто по Альоні Гливко, тому що по ній до нас зверталися. Тому що бачили її в машині з іноземними номерами”, – додав Ю. Скорейко.

На телефонні дзвінки від журналіста molbuk.ua депутат обласної ради Альона Гливко не відповідає.

Водночас у телефонній розмові з журналістом molbuk.ua голова обласної ради і керівник обласного штабу “Батьківщини” Іван Мунтян повідомив, що наразі він зайнятий, але готовий поспілкуватися пізніше.

Джерело: http://molbuk.ua/chernovtsy_news/105110-lider-batkivschyny-v-cherniveckiy-oblradi-maye-podviyne-gromadyanstvo.html