Підіть бл@ть на вибори! – Поширюйте це!!!

Підіть бл@ть на вибори! – Поширюйте це!!!

Загрузка...

В останній день агітації я хотів би написати тут три речі, звернувшись до тих, хто це прочитає:

1. Підіть на вибори! Підніміть в неділю свою перетружену сраку, лишіть всі справи на 20 хвилин і проголосуйте на дільниці.

2. ПІДІТЬ БЛЯ@Ь НА ВИБОРИ! Не для того існує Україна, щоб громадяни, які живуть тут, платять податки і переймаються її майбутнім, потім мерзли на Майданах і гинули на Фронті … бо якимось … не вистачило часу чи бажання, щоб проголосувати у день виборів, не давши таким чином спиздити той невикористаний бюлетень/голос. Подумайте про свій громадянський обов’язок! Це не пафос, це відповідальність.

3. Перед тим як піти на вибори. Будь ласка, бл@дь, вимкніть телевізор, знайдіть час прочитати в інтернеті, чи на дільниці, попросіть когось молодого і не заангажованого (сина/доньку, сусіда чи просто знайомого) пояснити вам те, як буде відбуватися голосування (за партію чи/та за окрему людину), а головне, ознайомтеся зі списками кандидатів та партій, біографії і програми тих, за кого віддасте свій голос. Поставтеся до цього відповідально і з думкою, якщо не про майбутнє всієї Країни, то хоча б про майбутнє ваших дітей/онуків.

Будь ласка … Сходіть 25 жовтня на вибори! Будьте відповідальним громадянином хоча б цьому простому питанні – зробити свій вибір.

P.S. Подивіться уважно на це фото і подумайте, заради чого ВОНИ загинули тоді і чому зараз гинуть наші воїни на Сході України … Не заради європ чи низьких тарифів, вони загинули за те, щоб у нас був шанс жити в вільній, заможній та перспективній Україні. І пам’ятайте, “байдужість” – один з найтяжчих гріхів.

“Не бійтеся друзів – вони можуть лише зрадити вас; не бійтеся ворогів – вони можуть лише вбити вас; бійтеся байдужих, бо тільки з їхньої мовчазної згоди відбуваються найжахливіші зради і масові вбивства.”

FB_IMG_1445627368119

Oleksandr Prokopenko з сторінки у Фейсбуці