Екс-чернівчанин відправив земляка-прем’єра в «нокдаун» в прямому ефірі (відео)

Екс-чернівчанин відправив земляка-прем’єра в «нокдаун» в прямому ефірі (відео)

Загрузка...

За свої слова треба відповідати, – так кажуть в народі. В політиці, на жаль, цей вислів носить переважно суто умовний характер.

 

Тепер навіть з’явилося чимало жартівливих висловів зворотного змісту – на кшталт: «я ж не депутат, щоби не дотримувати слова», «лиш би рідні не дізналися, що я депутат», «політика і проституція тепер стали синонімами» і т.п.

В одному політики проявляють «принциповість» і «послідовність»: в опозиції вони, як правило, дуже пронародні, «чудово знають», де знаходяться ті «чарівні приховані резерви», за допомогою яких можна і треба зробити країну процвітаючою, а людям забезпечити гідне життя, а варто лише прийти до влади, як риторика міняється на протилежну і в хід йдуть стандартні виправдання, чому все так погано і ніяк не може бути інакше. При цьому влада і опозиція, міняючись періодично місцями, ніц не соромляться говорити «вчорашніми» словами опонентів.

Але… Одна справа, коли так поводяться представники «бандитського режиму», і зовсім інша – коли цим грішать політики, які «б’ють себе в груди», що є чесними, порядними і т.п.

На жаль, дуже короткою виявилась політична пам’ять і у теперішніх керівників держави. При тому, що до влади вони прийшли, нагадаємо, на крові патріотів, і вже хоча би через це не мали би поводитися так безсовісно…

Аби змусити простих людей закривати очі на цю «безсовісність» і «зухвалість», тепер активно пропагують тезу, що, мовляв, «під час війни владу критикувати не можна». Хоча під час війни якраз, навпаки, влада має працювати настільки добре, щоби не було що критикувати взагалі. А коли реальні приводи для критики є, мабуть, найлегшим покаранням мав би бути дозвіл піти у відставку за власним бажанням…

Утім, такі собі спроби влади «притиснути» свободу слова та інші ознаки демократії все ж, на щастя, не всіх журналістів і не всі ЗМІ змушують недоговорювати правдиві речі.

Яскраві приклади боротьби з «короткою політичною пам’яттю» трапляються на «головному політичному ток-шоу країни» – «Шустер live». Цієї п’ятниці, 6.03.15, спів ведучий програми – екс-актор Чернівецького муздрамтеатру Петро Мага, мовою спорту, «відправив у нокдаун» земляка-прем’єра Арсенія Яценюка:

Хотілось би сподіватися, що Арсеній Петрович знайде в собі достатньо нормальних людських і професійних якостей, аби завітати на одну з наступних програм і пояснити людям, що змінилось з тих пір, коли він розказував, що населенню вистачає газу власного видобування, який має коштувати від 50 до 100 доларів. І де той газ дівся за його прем’єрства. Та й багато чого іншого п. Яценюк мав би пояснити українському народу. Зокрема, з найбільш наболілого, – як так трапляється, що всі проблеми Уряд пояснює війною, мовляв, всі ресурси йдуть на війну, а в цей же час патріоти з передової стверджують, що якби не волонтери, то вони там могли й з голоду померти вже… І т.д. і т.п.

Хоча судячи з іншої «нагадалки» про ту ж «коротку політичну пам’ять», напевно, марно чекати від нашого земляка правдивих щирих пояснень щодо своїх незрозумілих «політичних кульбітів»…

***

А в контексті зростання тарифів цікаво послухати і цього екс-міністра:

***

Джерело: Факти

Внимание патриотам и тем кто хочет поддержать Украину! Поддержи украинский проект лайк на страницу. Слава Украине!

WEBCALL https://www.facebook.com/webcalltoday

POLITINFO https://www.facebook.com/politinfo.com.ua

WE LOVE UA https://www.facebook.com/weloveua?fref=ts

Увага патріотам и тим, хто хоче підтримати Украіну! Підтримай українский проект –лайк на сторінку

https://www.facebook.com/webcalltoday

https://www.facebook.com/politinfo.com.ua

WE LOVE UA https://www.facebook.com/weloveua?fref=ts