Подробиці загибелі Януковича-молодшого

Подробиці загибелі Януковича-молодшого

Загрузка...

Старший син екс-президента України Олександр Янукович розповів, що його брата Віктора було вирішено поховати в Криму оскільки тут зараз проживає їх мати Людмила

Про це він розказав в інтерв’ю російському виданню “Комсомольская правда”, передає depo.ua.

“Ми вирішили поховати брата тут, тому, що він дуже любив Крим, а тим більше Севастополь, і в Свято-Нікольському храмі він бував не раз. Крім того, на півострові живе наша мати і їй буде легше відвідувати тут могилу брата. Щодо мене, то я спустошений, хочу скоріше полетіти до Пітера або в Москву”, – розповів Олександр Янукович.

За його словами, трагедія сталася в темний час доби. Віктор Янукович-молодший не встиг вибратися з машини, коли та пішла на дно.

“Це сталося, коли було темно. Вітя їхав за кермом, почав хрустіти і тріскатися лід. Мабуть брат вирішив, що потрібно їхати далі, до більш товстого льоду – “тягнув” машину до кінця, вистрибнути встигли все крім нього. Він пішов на дно , коли водійські двері була вже відкрита. Темно, холодна вода”, – розповів Олександр Янукович.

Як з’ясувало видання, Віктора Януковича-молодшого поховали поряд з могилами солдатів часів Кримської війни, а також членів екіпажу російського атомохода Курськ.

У той же час, як повідомляє КП, посилаючись на одного зі співробітників кладовища, поруч з могилою Януковича-молодшого покоїться севастопольський кримінальний авторитет Євген Поданєв.

Самопроголошені влада міста заявляють, що не володіють даними про похорон.

“У спеціальному реєстрі міста відомостей про ці похоронах немає. Судячи з усього, сім’я Януковича домовлялася безпосередньо з настоятелем Свято-Нікольського храму, оскільки могила розташована на обгородженій ділянці поряд з церквою, яка не належить місту, а є власністю церкви. Організацією похорону, починаючи від доставки тіла з аеропорту і закінчуючи копанням могили, займалася приватна севастопольська фірма”, – розповіло виданню джерело в адміністрації Севастополя.