“Я не лох” в Давосе

“Я не лох” в Давосе

Загрузка...

Один вопрос и один ответ. Для того, чтобы расплавить мозги этого достаточно. Сочувствую Швабу. Текст – слово в слово. Мала час та натхнення.

Итак, поехали!

— Моє питання – які додаткові реформи важливі для вас у ближчому майбутньому?

— А… дякую за запитання. А… чесно кажучі, ви знаєте, я, а… працюю на посаді президента України, а… двісті сорок вісім днів. Ви розумієте яка це складна професія, тому що я точно знаю скільки днів я працюю. І десь біля ста п’ядитесяти днів працює наш новий парламент, починаючи з вересня. А… і ви знаєте, в середньому за цей час за чотири місяці, п’ять місяців десь так, а… ми прийняли новим нашим парламентом, Верховною Радою України, ми прийняли а… таку кількість а… законів важливих, дуже важливих, яких не можна було прийняти по різним причинам, справа не в президенстві, по різним причинам за багато років, які поліпшують а… дійсно бізнес клімат для України. Ми реформували, незважаючи не на́що, а… незва… ми реформували а… все, ми почали с… ви знаєте у нас дуже складна ситуація земельної реформи, але ми вже проголосували цю реформу мараторія землі, з продажу землі у першому читанні, це одна з найскладніших реформ для сучасної України. Ми а… проголосували концесії проголосували у нас зараз дійсно знаєте я можу дуже довго говорити про закони, які ми проголосували і попереду їх дійсно дуже бага-багато, дерегуляція, а… і… все це дуже важливі закони для кожного українця і ви знаєте я вам сказав про кількість днів скільки ми працюємо в середньому десь щодня, щодня наш працюючий новий парламент прийняв приймав один закон. А… це не про кількість законів, це про кількість викликів. І коли я вам сказав наприклад, що ми прийма… а… прийняли закон а… проголосували закон про концесію, це не проте щоби сказати – ми приймали, ми працювали і ось вам будь ласка, ні, у нас вже проходять конкурси, буде концесія, концесія портів, ми за ти, не через роки, а найближчі тижні ми будем знати хто переміг конкурси і до нас будуть заходити західні інвестори. Ми робимо а… великі зміни в правоохороній системі, ви знаєте а… що у нас була велика теж складна реформа перезапуск генеральної прокуратури ми теж проголосували і вже перезапустили. Готуємось до перезапуску служби безпеки України, ми запустити антікорупційний суд, починаючи з вересня він працює, наближаємось до а… запуску бюро фінансових розслідувань, тобто амбітні плани а… ми ставимо для себе задачі щоб щодня ти повертався додому і знав що ти не просто так працював президентом тому що, ще раз хочу сказати – я президент двісті сорок вісім днів і всі ці дні я працюю на державу Україну, і всі ці дні я дуже мало часу витратив на свою сім’ю тому щодня на посту президента я маю давати якихось важливий результат для країни, щоби хоча б це пояснити своїм дітям чому я не вдома…

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO