Зеленський готовий відправити Кабмін Гончарука у відставку: заважає одна проблема

Зеленський готовий відправити Кабмін Гончарука у відставку: заважає одна проблема

Загрузка...

Незабаром президент Володимир Зеленський може перезапустити уряд.

Джерела видання “Українська правда” повідомляють про бажання президента Володимира Зеленського перезавантажити Кабінет міністрів, інформує Діалог.UA.

Відомий український телеведучий і журналіст Тарас Березовець повідомив, що Зеленський розглядає два варіанти. Перший – обмежитися заміною 2-3 міністрів. Другий – відправити у відставку весь уряд на чолі з Гончаруком. Про це телеведучий написав у своєму телеграм-каналі.

При цьому серйозною проблемою для Зеленського є відсутність альтернативи чинному уряду. Березовець розповів, хто з нинішніх міністрів найбільше дратує президента: віцепрем’єр Михайло Федоров (розчарував дилетантством), міністр економіки Тимофій Милованов (одиночка, не вписався в команду), Вадим Пристайко (просто не свій), міністр соцполітики Юлія Соколовська (непрофесіоналізм), Оксана Маркарова (не своя) і, звичайно, Олексій Гончарук (розчарування від відсутності будь-якого результату).

stopcor.org


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO