Олексій Орєхов: З “державного рекету” – в “конярство”

Олексій Орєхов: З “державного рекету” – в “конярство”

Загрузка...

Як стало відомо,  міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов призначив радником Директора ДП “Конярство України” Олексія Орєхова.

Про цю людину відомо лише те, що він виходець з Міністерства внутрішніх справ, а саме працював, і як кажуть компетентні та поінформовані джерела, був зі скандалом звільнений спочатку з одеського управління по боротьбі з економічною злочинністю,  а потім і з подібного маріупольскького управління. Широкого наголосу ці скандали не набули, бо міліція своїх видає неохоче і дуже рідко, але сам пан Орєхов при цьому не лише не постраждав, а навпаки: завдяки зв’язкам пішов вгору, – став радником голови ДП “Конярство України”.

Що відомо достоменно, так це те, що до конів він має таке ж саме відношення, як балетні танцюристи до виплавки сталі. Тому виникає питання до пана Мілованова, чим він керувався, призначаючи колишнього скандального міліціонера на державну посаду, яка зовсім не пов’язана з МВС, і в якій колишній поліцейський співробітник Орєхоф анічогісіньки не тямить.

Невже це ті нові віяння, які нам обіцяв уряд Зеленського? І невже колишній представник “державного рекету” (так колись називали УБЕП в бізнесових колах), стрибнувши у сідло держрідприємства “Конярство України” нічого  не поцупить, як, мабуть, робив на попередніх роботах? До того ж, на цій посаді він зможе непогано заробити, впливаючи на розподіл землі, які належать ДП та на кошти, які йдуть на фінансування розвитку конярства в країні. Тому, може так статися, що робітники ДП взагалі забудуть, що таке зарплатня, а державна земля відійде тим, хто бльше заплатить саме пану Орєхову та його “шефу”, який потрапив в конярство за те, що “роздавав” землю потрібним людям, працюючи ще в геокадастрі. Тому треба тричі подумати перед тим, як запускати “козлів на город”.

До того ж, як писав СтопКор, прем’єр-міністр Олексій Гончарук в ефірі одного з телеканалів закликав звільнити усіх і більше ніколи не брати на службу колишніх керівників Держгеокадастру. А його підлеглі “пропускають” на посаду людину,  яка якщо в чомусь і розбирається, так тільки в земельних питаннях. Може на цьому все сходиться і мета – “роздерибанити” державну землю? Принаймні, про інші успіхи наразі невідомо, а затримки зарплати в підприємстві вже є.

person.biz.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO