“Ви були обрані, а не пан Коломойський”: Дипломат США попередив Зеленського про...

“Ви були обрані, а не пан Коломойський”: Дипломат США попередив Зеленського про великі проблеми

Загрузка...

За словами Вільяма Тейлора, він не раз висловлював своє занепокоєння в розмовах із Володимиром Зеленським та його командою.

Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор заявив, що особливе занепокоєння викликає вплив олігарха Ігоря Коломойського на президента Володимира Зеленського. Про це він сказав під час закритих слухань перед кількома комітетами Палати представників, сказано в оприлюдненій стенограмі розмови, передають Патріоти України.

“Це велика проблема сьогодні. І це особливо велика проблема сьогодні з новою владою…Вплив одного певного олігарха на пана Зеленського викликає особливе занепокоєння, ця людина – Коломойський, і його вплив зростає”, – сказав він.

За словами посла, він не раз висловлював своє занепокоєння з цього приводу в розмовах із Зеленським та його командою, кажучи при цьому: “знаєте, пане президенте, Коломойського не обрали. Ви були обрані, а він, пан Коломойський, збільшує вплив в вашому уряді, що може привести до вашого падіння”.

Інтерфакс-Україна


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO