“Ідіть і не пи*діть!”: Дубінський матом звернувся до Зеленського і “Слуги народу”...

“Ідіть і не пи*діть!”: Дубінський матом звернувся до Зеленського і “Слуги народу” (відео)

Загрузка...

Скандальний нардеп від “Слуги народу”, журналіст Олександр Дубінський матом звернувся до президента Володимира Зеленського та керівництва партії “Слуга народу” через звинувачення підконтрольного йому фінансового комітету ВРУ у корупції.

Відповідне відеозвернення Дубінський виклав у своєму “Ютубі”.

Так, Дубінський обіцяв пройти тестування на детекторі брехні у прямому ефірі 23 жовтня і заявив, що примусить зробити це весь фінансовий комітет.

“Якщо ви вже сказали, що потрібно проходити детектор брехні, так давайте проходити. А чи не п*зданули і в кущі, тому що зас*али…Я вам не дам отпетлять! Якщо ви маєте нахабство когось в чомусь звинувачувати, йдіть до кінця. Просто навчу за базар відповідати”, – сказав нардеп.

За словами Дубінського, партії “не вистачило мозку подумати, що самим доведеться скоро сидіти і думати, як “відпетляти” від цієї історії з поліграфом”.

Нагадаємо, раніше керівництво Офісу президента та керівництво партії “Слуга народу” вимагали, щоб депутати їхньої партії, які є членами фінансового комітету, та автори кількох законопроектів пройшли детектор брехні.

vgolos.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO