Милованов – дебіл, а Бородянський – покидьок: Коломойський облаяв міністрів через скандальну...

Милованов – дебіл, а Бородянський – покидьок: Коломойський облаяв міністрів через скандальну пісню про Гонтареву

Загрузка...

Олігарх Ігор Коломойський вибухнув образами на адресу міністра економіки Тимофія Милованова і міністра культури Володимира Бородянського, коментуючи скандальну пісню “Кварталу 95” про згорілий будинок екс-глави Нацбанку Валерії Гонтаревої.

Про це він сказав в інтерв’ю “Настоящему Времени”.

“Я вважаю, що після такої заяви міністр економіки повинен негайно написати заяву про відставку, тому що це говорить про його рівень як міністра. Іншого слова як “дебіл” для цього просто не знайдеш. Дуже сумно, що міністр економіки в Україні – дебіл” , – висловився Коломойський у відповідь на ремарку журналіста, що Милованов бачить можливість негативного впливу номера “Кварталу 95” на інвестиційний клімат в Україні.

Також він вважає, що МВФ більше не надасть Україні допомогу.

“На інвестиційний клімат впливає номер в розважальній передачі, сатира і гумор? Тоді, я вважаю, що у нас інвестклімату взагалі немає! І значить Україні не потрібно давати нічого ні МВФ, ні іншим. І я більш ніж упевнений, що нам більше нічого і не дадуть, що це все порожні старання. Досить міністру Милованову ходити з простягнутою рукою, всі ці старання, вистачить витрачати казенні гроші, щоб їздити великими делегаціями в США”, – зазначив олігарх.

Також Коломойський різко висловився на адресу міністра культури Володимира Бородянського.

“А міністр культури Бородянський – я точно знаю, що він не дебіл. Він вибачався перед Гонтаревою. Так ось: нехай краще вибачиться перед усіма постраждалими від Гонтаревої. Крім Коломойського. Тому що коли він вибачається за когось перед Гонтаревою, це означає, що він не дебіл, а покидьок”, – зазначив Коломойський.

Олігарх також вважає, що вартість долара – теж вина Гонтаревої.

“Нехай він спочатку попросить вибачення у громадян України, які постраждали від дій Гонтаревої і її зграї, перед вкладниками знищених нею банків. І всіма громадянами України, які постраждали від курсу гривні, замість восьми гривень за долар став 25 гривень. Це її пряма заслуга. Тому що реальний курс, який повинен був бути сьогодні в країні, – це на рівні 12 гривень за долар”, – додав він.

prm.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO