Нардеп Гончаренко просить ДБР відкрити провадження проти Зеленського

Нардеп Гончаренко просить ДБР відкрити провадження проти Зеленського

Загрузка...

Народний депутат від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко звернувся до Державного бюро розслідувань через заяву президента України Володимира Зеленського під час розмови з президентом США Дональдом Трампом про те, що генпрокурор –100% його людина.

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

«ДБР має взятися за розслідуванням щодо Зеленського. Направив депутатське звернення в ДБР з приводу слів президента України, що «генпрокурор – 100% моя людина». У цих словах можна побачити ознаки злочину, передбаченого статтею 364 Кримінального кодексу України («Зловживання владою або службовим становищем»)», – написав він.

За його словами, не може Президент країни обіцяти кому б то не було, що справа буде розслідувана або що він доручить Генпрокурору щось зробити.

«Ми все таки живемо в демократичній, а не монархічної країні», – додав він.

Гончаренко висловив впевненість в тому, що ДБР розпочне кримінальне розслідування щодо цього висловлювання Зеленського.

Нет описания фото.
Нет описания фото.

Як повідомлялося, згідно зі стенограмою телефонної розмови з Трампом від 25 липня Зеленський обіцяв президенту США, що новий генпрокурор України заново розслідуватиме справу компанії, пов’язаної з сином ексвіце-президента США Джо Байдена Хантером Байденом (Burisma. – ред.), і попросив американську сторону надати додаткову інформацію для проведення цього розслідування.

«Наступний генеральний прокурор 100% буде моя людина, мій кандидат, який буде підтриманий парламентом і почне нове розслідування у вересні. Він або вона розгляне ситуацію, зокрема, щодо компанії, яку ви згадали у цьому питанні», – сказав Зеленський.

zik.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO