Трамп виклав провокаційний передвиборчий ролик, де згадується Україна

Трамп виклав провокаційний передвиборчий ролик, де згадується Україна

Загрузка...
Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп опублікував передвиборчий ролик у якому фігурують п’ятий та шостий українські президенти Петро Порошенко та Володимир Зеленський.

Ролик було оприлюднено на сторінці Трампа у Фейсбуці.

На відео американський президент звинувачує свого потенційного конкурента на виборах 2020 року від Демократичної партії Джо Байдена в тиску на Україну в інтересах його сина Гантера.

“Джо Байден обіцяв Україні мільярд доларів, якщо вони (українська влада — ред.) звільнять прокурора, який розслідував діяльність компанії його сина”, — йдеться у ролику.

Далі у відео цитують самого Байдена: “Якщо прокурора не звільнять, ви не отримаєте гроші”.

“Але коли президент Трамп попросив Україну розслідувати корупцію, демократи хочуть відправити його у відставку через імпічмент. І їхні медійні шавки вдалися до брехні. Вони програли вибори, і тепер вони хочуть виграти ці вибори. Не дозволь їм!”, — закликає диктор на ролику.

Завершується ролик фразою американського президента: “Я Дональд Трамп і я підтримую це повідомлення”.

Раніше ЗМІ оприлюднили схему тиску Трампа на Україну.

Нагадаємо, що 25 вересня Білий дім опублікував стенограму (але не дослівний текст) телефонної розмови, що відбулася у липні між президентом України Володимиром Зеленським та Дональдом Трампом, президентом Сполучених Штатів. З повним текстом розмови можна ознайомитися тут.

rubryka.com


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO