Розказуєш бudлу, що йдеш до влади щоб був один закон для всіх,...

Розказуєш бudлу, що йдеш до влади щоб був один закон для всіх, щоб Порошенко не перетворився на путіна, але законом тепер стають рішення Баришівського і Печерського судів

Загрузка...

Розказуєш бudлу, що йдеш до влади щоб був один закон для всіх, щоб Порошенко не перетворився на путіна, але законом тепер стають рішення Баришівського і Печерського судів, а ти підгрібаєш під себе відомства як путін з янеком, наївно думаючи що тобі то поможе.

Розказуєш бudлу, що йдеш останавлівать войну, нормандський формат + сша, але своїми “перемир’ями” вбиваєш своїх солдат і здаєш ворогу українські території, де дрібні маріонетки хйла принципово і показово вивішують свої шмати, показуючи тобі, мамкіному диктатору в трьохуголці, хто ти є насправді.

Розказуєш бudлу про жижиталізацію, прозорі рішення, але твої безграмотні пупсики проводять колуарні корупційні рішення кабміну за закритими дверями, а всі призначення проводяться без конкурсів, не те щоби за погодження з людьми.

Розказуєш бudлу за народовладдя, нарот рішає, вводиш в Конституцію популістські правки, але звільняєш обраного КИЯНАМИ мера, призначаючи туди свого смотрящого. Як там індекс корупції, гівноїди?

Розказуєш бudлу за розвиток економіки, бізнес, невтручання влади, інвестиційний клімат, але твої ручні песики обшукують приватний іноземний респектабельний бізнес. 
Та блть навіть янек собі такого не дозволяв!

Розказуєш бudлу за розвиток ІТ і відміну податків для галузі, але з першого ж дня вводиш додаткові в 2-3 рази більші податки. Для людей, які їх платять.

Натомість контрабандисти, які ніколи нічого не платили, отримують додаткові 3 місяці щоб порушувати закон, який один для всіх.

Розказуєш бudлу за зняття недоторканості, але знімаєш її з порушенням процедури і тільки для того, аби контролювати голосування своєї зеленої біомасм, щоб вона справно голосувала за підтримку контрабандистів, збільшення податків, пресування бізнесу і здачу територій.

Розказуєш бudлу за скорочення кількості депутатів заради економії грошей і вводиш представників ВР, консультативні і дорадчі органи, створюєш регуляторні органи, в сотні разів більше дармоїдів.

І щиро віриш, що ти царь. 
Сцарь.

І я тебе не ненавиджу. Я тобою гидую.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO