На загальноукраїнському сайті електронних петицій зареєстрували петицію про призначення губернатором депутата облради

На загальноукраїнському сайті електронних петицій зареєстрували петицію про призначення губернатором депутата облради

Загрузка...

На сайті електронних петицій офіційного інтернет-представництва Президента України 6 серпня зареєстрували петицію про призначення головою Житомирської ОДА депутата обласної ради Володимира Кропивницького. Автор петиції Давиденко Роман Дмитрович. В тексті документу йдеться:

Його підтримує команда однодумців, які є фахівцями в галузях АПК, ЖКГ, медицини, освіти, економіки, екології та ін. Його підтримує родина. Його підтримують житомиряни. 

Як депутат міської ради 6-го скликання та сьогодні депутат обласної ради, знає проблеми міста Житомира та Житомирщини і має досвід та бачення щодо їх вирішення. 

Уже маючи вищу освіту еколога, закінчив Національну, академію державного управління та здобув кваліфікацію «Магістр публічного управління та адміністрування». Завдяки теоретичним знанням і практичному досвіду як кризисменеджер уміє діяти й ухвалювати стратегічно правильні рішення в будь-якій сфері державного управління. 

За роки своєї діяльності, крім практики успішної підприємницької діяльності, здобув досвід роботи на державній службі. Будучи всього 10 місяців на посаді заступника міського голови, попри активні спроби саботажу, швидко організовував ефективну взаємодію у сфері підпорядкування та повернув житомирянам цілодобове водопостачання. 

Разом із дружиною Людмилою є двох дорослих дітей та онука. Живуть та працюють в Житомирі. Батьки сьогодні проживають у селі. Бачить своє майбутнє тут, в Україні, і не хоче шукати щастя по чужих світах. Чітко розуміє, що Україна має все для того, щоб бути заможною: це наші працьовиті люди, родюча земля, багатющі надра…Але це все не працює на Житомирщину.Він це розуміє і зробить все можливе, щоби подолати це явище на користь Житомирщини. 

Також в тексті визначені перші кроки, які на думку автора має зробити Володимир Кропивницький на посаді голови ОДА:

Подолання корупції у владі в найкоротший термін.

Взяти під контроль надходження до державного бюджету і коштів від ефективного використання надр Житомирщини і спрямувати їх на соціальні потреби та поліпшення інфраструктури краю. 

Економіка. Намагатися знизити тарифи на українську електроенергію та газ для Житомирян. Надавати підприємцям безвідсоткові державні кредити на З роки для будівництва переробних та технологічних підприємств. 

Заборонити ввіз продукції, яку ми можемо самі вирощувати та виробляти. 

Звільнити молодь від податку на заробітну плату на 3 роки.

Страхова медицина для всіх, а для пенсіонерів та малозабезпечених – за державні кошти. Медичні пункти та аптеки мають бути в кожному селі. Відмінити стару та впровадити нову реформу.

Освіта. Негайно підняти заробітну плату для освітян особливо з сільської місцевості вчителів.

Якісні дороги та транспортне сполучення. Це не тільки безпека руху, це можливість вчасно отримати медичну допомогу та продукти харчування, це початок розвитку міст та сіл. Це його пріоритет. 
Для того, щоб бути розглянутою, петиція має набрати 25 000 голосів.
Як ми повідомляли раніше на посаду голови ОДА претендує В’ячеслав Бунечко.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO