Президент України Володимир Зеленський призначив заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони...

Президент України Володимир Зеленський призначив заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данилова

Загрузка...

Ви знаєте, у мене аж рот відкрився. Я просто не очікував такого віртуозного кроку. Це удар під дих від Зеленського мені, як луганчанину. Мені здавалось, що Данілов вже давно помер або десь спокійно відпочиває на островах.

Відкриваю новини і читаю, що: “Президент України Володимир Зеленський призначив заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данилова.”

Це як страшний сон, який не може зупинитись, ти намагаєшся прокинутись і нічого не виходить.

Данілова мало хто пам’ятає в Україні, але в Луганську його всі дуже добре знають. Це не просто місцевий царьок, корупціонер або звичайний держиморда, це бандит, який пережив Доброслава і успішно заправляв справами ще тривалий час. А в 90ті це треба було вміти вижити. Мало хто залишився.

Я навіть не кажу, що він був в партії регіонів, як будь-який поважаючий себе кримінальний авторитет.

Весь бізнес, підприємства, ринки, ларькі, магазини, жуліки, вори, правоохоронна структура, депутати були підзвітні тільки йому.

Звичайно він був в дуже добрих відносинах з Олександром Єфремовим, якого на днях відпустили додому. Звичайно весь бізнес та бюджет вони разом з іншими “колегами” успішно завжди ділили.

Я не знаю, що нас очікує, але що це буде смесь нових олігархів зі старими мафіозі, це я вже зрозумів.

А Путін про свої плани не забув, і тепер в нього тут багато старих друзів на нових посадах.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO