Михайло Яринич виграє мажоритарку, а “Слуга народу” набирає близько 27% голосів виборців

Михайло Яринич виграє мажоритарку, а “Слуга народу” набирає близько 27% голосів виборців

Загрузка...

Підсумки опитування від Інформаційного агентства АСС

Журналісти Інформаційного агентства АСС вирішили дослідити, за кого голосуватимуть буковинці на виборах до Верховної Ради. За тиждень в опитуванні взяли участь близько п’ятисот людей.

Отож, результати: майже 27% опитаних голосуватимуть на виборах за партію “Слуга народу”, 22% віддадуть свій голос за “Європейську Солідарність”.

Далі за списком партія “Голос” (13,7% голосів), “Опозиційна платформа “За життя” (8,95% голосів), “Батьківщина” (5,3% голосів), “Свобода” (3,8%), “Громадянська позиція” (3,6%)  та “Сила і честь” (3,1%). Близько 4% опитаних не підтримують жодну з партій.

За кого проголосують буковинці на мажоритарних округах?

За даними нашого опитування, на окрузі №201 з центром у місті Чернівці лідирує Михайло Яринич (20,5 % голосів). Також у трійці лідерів – Наталія Фрунзе (10,2% голосів) та чинний нардеп від цього округу Микола Федорук (9,9% голосів).

9% опитаних підтримують Максима Кияка, а 8,7% – Олену Лис. За Олександра Пуршагу та Валентину Радчук готові проголосувати 5,1% опитаних.

На окрузі №202 з центром у місті Сторожинець у лідерах – Іван Рибак (10,4% голосів), Максим Заремський (6% голосів) та Андрій Маковей (5,5%).

У виборчому окрузі №203 з центром у місті Новоселиця – 25,6% опитаних підтримують Михайла Жара, – 7,45% – Георгія Мазурашу, – 4,7% опитаних готові проголосувати за Григорія Тіміша та Івана Семенюка.

Серед лідерів у окрузі №204 з центром у місті Хотин – Максим Бурбак (9,8% голосів), Божик Валерій (9,3%) та Андрій Стецюк (2,5%).

chernivtsi.online


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO