Віктор Симоненко: Шановний пане Президенте, дорогі друзі та громадяни України!

Віктор Симоненко: Шановний пане Президенте, дорогі друзі та громадяни України!

Загрузка...

Я, Симоненко Віктор Анатолійович – кандидат у народні депутати України в одномандатного виборчому окрузі № 64, висунутий шляхом самовисування! Хотілося б розповісти, чому я балотуюся саме у цьому регіоні, чим близькі мені місто Коростень, Коростенський, Лугінський, Овруцький та Олевський райони Житомирської області.

Житомирська область — одна із найскладніших в Україні в плані екології та збереження лісів, адже її проблеми пов’язані передовсім з агресивною людською діяльністю, зокрема, неконтрольованим видобутком бурштину, граніту, ільменіту, неекологічним виробництвом деревного вугілля та незаконним вирубуванням лісів регіону. Мені дуже добре відомі проблеми місцевих лісівників, які відчайдушно борються за те, аби сфера лісового господарства залишалася «на плаву». Дискримінаційне податкове навантаження та рентна плата, високі тарифи на послуги Укрзалізниці, відсутність вагонів, проблема всихання лісів Полісся, відсутність єдиного центру управління та Національної стратегії розвитку лісового господарства України – головні проблеми лісової галузі країни та лісогосподарських підприємств мого округу, що набувають загроз національного масштабу та потребують негайного втручання.

Твердо переконаний, що основною проблемою української політики є відсутність комунікації. В роботі на державному рівні як помічник-консультант народного депутата я неодноразово контактував з керівниками Кабінету Міністрів, представниками профільного комітету Верховної Ради України, Державного агентства лісових ресурсів України, Міністерства екології, Міністерства аграрної політики, керівниками фракцій та народними депутатами, але коли доходило до реальних справ, від чиновників та політиків я постійно чув відповіді, що ініціативи з таких надважливих питань для них «не на часі», «трохи пізніше», «пройдуть вибори – можливо потім…». ТАК КОЛИ ПРИЙДЕ ЧАС?НАСПРАВДІ ЧАСУ НЕ МАЄ!

Але варто зазначити, що я вже маю ефективний діалог з представниками команди нинішнього Президента України по вище згаданим проблемним питанням – введення до 1 листопада 2019 року електронного обліку деревини для всіх лісокористувачів – є тому підтвердження!

Та цього дуже замало! Я звертаюсь до Президента України та його команди, шановний Володимире Олександровичу, дуже прошу Вас допомогти у вирішенні екологічних, соціальних, економічних та інших проблемних питань округу та Житомирщини в цілому. Нікому не вірте, якщо хтось говорить, що на Житомирщині все добре – нічого не добре – вони те саме говорили попередньому Президенту. Прошу приїдьте – подивіться! Насправді ситуація є дуже критичною та потребує консолідації усіх гілок влади найближчим часом.

Мені не байдуже до цих проблем та долі Житомирщини, тому я хочу захищати інтереси громади свого округу на законодавчому рівні, безпосередньо впливати на вирішення проблем мешканців регіону та мати можливість практично вирішувати їх, відстоюючи право кожного громадянина на безпечне та гідне життя!

Сподіваюсь на Вашу підтримку, пане Президенте, у вирішенні проблемних питань Житомирщини та подальшу співпрацю, а також, підтримку мешканців 64 виборчого округу на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. Твердо переконаний, що нові лідери, наполеглива праця і реформування – успішне стабільне майбутнє мого округу, Житомирщини та всієї України!

ВАШ ВІКТОР СИМОНЕНКО!


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO