«Наше головне багатство – це наш людський ресурс» — Сергій Мельничук

«Наше головне багатство – це наш людський ресурс» — Сергій Мельничук

Загрузка...

21 липня 2019 р. відбудуться позачергові вибори депутатів до Верховної Ради. Тож звернемо увагу на кандидатів. Всього в Україні існує 225 округів. Дніпропетровська область поділена на 17 округів, від кожного з них до парламенту увійде по одному депутату. На цих позачергових виборах у регіоні налічується 315 кандидатів.

Рішенням УТМР в Дніпропетровській області 6.07.2019 року, було прийнято рішення про підтримку громадою на дострокових виборах в Верховну Раду 2019 року, по 38 окрузі, народного депутата, командира батальйону АЙДАР Сергія Мельничука.

Сергій Мельничук народився 26 сiчня 1972 року в місті Черняхів Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Вінниці, судимість відсутня, самовисування.

Декілька слів з його передвиборної програми: «Повернувшись з війни, я побачив, що всередині країни, ворог з банди олігархів при владі, ще страшніший ніж зовнішній. Я пішов у опозицію, став позафракційним, де боровся з системою. Мене система хотіла зламати, але не зламала. Злочинна влада програла. Але тут на місцях, рейдери і шахраї знов рвуться до влади.

Я вирішив балотуватися саме в одномандатному виборчому окрузіn№ 38, бо тут я побачив, як олігарх від старої злочинної системи, зробив все, щоб не було народовладдя, працю мера заблоковано. Незважаючи на те, що на округ виділено багато коштів, дороги, мережі, край – знаходяться в занедбаному стані. Мене запросили в цей округ боротися з рейдерством та корупцією. І я буду безжалісним до цієї олігархічної системи.

Моє слово – слово чоловіка, Слово офіцера. Офіцера, який знає ціну війни і хоче миру заради суспільства, в якому основою стане верховенство права!

Для округа, через депутатські запити, я зроблю все, щоб правоохоронна система, місцева влада працювала справедливо. Мешканці завжди будуть мати мій захист і мою допомогу. Буду подавати низку законопроектів, направлених на зміцнення економіки України».

На зборах у м. Новомосковськ були запрошені представники всеукраїнської організації та Київської міської, які розповіли про принципову боротьбу нардепа по відстоюванню власності громад від посягань високопосадових рейдерів …

На засіданні також були обговорені проблеми місцевої організації та громад на території 38 округу.

Источник материала: HPiB.life


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO