Офіцер поліції Іван Тичина, який щодня протистоїть корупціонерам усіх гатунків і мастей,...

Офіцер поліції Іван Тичина, який щодня протистоїть корупціонерам усіх гатунків і мастей, йде у парламент, щоб змінити систему

Загрузка...

Офіцер Іван Тичина, який розпочав свій шлях в оновленій поліції 2015 року зі служби в добровольчому батальйоні системи МВС, повідомив про намір балотуватися до Верховної Ради України по 202-му виборчому округу. 

Тридцятип’ятирічний начальник управління захисту економіки в Чернівецькій області Іван Тичина, який має вищу освіту і навчається в аспірантурі ЧНУ ім.Ю.Федьковича,  присвятив своє життя служінню суспільству, захисту  закону, охороні прав і свобод кожного громадянина.

Як правоохоронець, громадянин, врешті просто батько трьох дітей офіцер Іван Тичина не може стояти остронь тих подій, які відбуваються у країні сьогодні. Бо майже щоденно, як правоохоронець, має справу з нечесними на руку чиновниками, корупціонерами усіх гатунків і мастей, які обкрадають державу, грабують народ за допомогою різних злочинних схем.

Боротьба з цим злом – це особиста відповідальність Івана Тичини, як офіцера поліції. І він здійснює хірургічне втручання для його подолання. Однак принциповість на своєму робочому місці не завжди може змінити всю існуючу систему.  Необхідні також зміни на законодавчому рівні.

Іван Тичина  успішний у своїй справі, якою займається і яку любить, має достатній досвід, тому готовий розв’язувати проблеми округу і держави в цілому. Тому розраховує на підтримку буковинців.

Відео зі зверненням на сторінці Іван Тичина у ФБ.

Друзі!!!

– Прийняв для себе важливе та відповідальне рішення – балотуватися до Верховної ради від 202 округу.

– Відповідальності ніколи не боявся і завжди відповідав та відповідаю за кожне своє слово. Так вчили мене мої батьки і так я вчу своїх дітей.

– Для мене це серйозний крок і я розумію на скільки це відповідально та на скільки важливо не підвести тих, хто в тебе повірив.

– Чому вирішив висунути свою кандидатуру? Бо хочеться реальних змін. І зовсім не тих, про які нам кілька років поспіль віщають з екранів телевізорів «розумні» обличчя чиновників. На жаль, зміни відчули та стали жити «по-новому» лише обрані та певні олігархічні кола.

– Лише гляньте – у чиновницькі крісла «обранці» садять своїх людей: родичів, друзів, кумів та сватів, які «розпилюють» бюджетні кошти, створили власний ринок землі і торгують нею направо та наліво, в той час коли, захисники нашої країни намагаються отримати обіцяний їм клаптик землі. Чи такого ставлення вони заслуговують?!? Жадібність та жага грошей не знає межі. Приналежність до «касти» робить «своїх» недоторканими. Відчуття безкарності тільки сприяє вседозволеності.

– Я – поліцейський і, перебуваючи на службі, не боявся йти проти встановлених правил, не поділяв людей на «своїх» та «чужих». Порушив закон – відповідай, всі рівні – недоторканих немає. Зізнаюся, це важко, проте можливо!

– Ви тільки пригадайте, як відбувалося будівництво мосту в селі Розтоки. Не стільки будували, скільки розкрадали. І це не тисячі, це десятки мільйонів гривень бюджетних та інвестиційних коштів, які пішли до гаманців держслужбовців та близьких до них бізнесменів.

– А згадайте як місцеві чиновники-пани Путильського району торгували землею. Ви тільки вдумайтеся – 500 тисяч доларів США хабара. Що це? Передсмертні конвульсії перед закінченням «каденції» чи настільки відірвалися від землі?!?! Зуміли одягнути на них кайданки, тепер зробимо все, аби останні понесли покарання.

– Це тільки два приклади, а ще десятки кримінальних проваджень щодо посадовців об’єднаних територіальних громад та сільрад округу, держслужбовців, лісників та нерадивих правоохоронців. Які ми доведемо до логічного завершення!

– Я – людина діла. Вчинки краще за будь-які слова. Впевнений, що округам потрібно мати представників – фахівців своєї справи, людей, які б не дозволили красти бюджетні кошти, людей, не пов’язаних з олігархічними кланами, людей, які могли б привести інвесторів, людей нової формації, людей з новими поглядами, творців нових законодавчих ініціатив!!!

– Вважаю, що перша задача народного обранця – це не лише якісно генерувати нові закони, але і нести за це відповідальність!

– Народ втомився від депутатів, які приїжджають на автомобілях за мільйони та здатні лише перерізати стрічку на бюджетних об’єктах, побудованих за кошти платників податків, депутатів, які дерибанять бюджет з відомими головами територіальних громад та на бюджетні підряди заводять свої фірми, депутатів, які вміють швидко змінювати політичний колір: працювали і на «регіоналів», і на «бариг»!

– Час змінився, суспільство змінилося, прийшов час змінюватися і народним обранцям!

– Нам необхідні абсолютно нові обличчя, повне перезавантаження Парламенту, законодавчі зміни, ліквідація олігархічних кланів, дієва боротьба з корупцією та знищення кругової поруки в органах державної влади, в правоохоронних органах та судах, рівність усіх перед буквою закону, розвиток малого та середнього бізнесу, створення комфортних умов для інвестицій.

– Нам потрібна чесна, справедлива, принципова, відповідальна, рішуча людина, людина діла, людина, яка вміє відповідати за свої слова та дії, людина, якій довіряють. Людина, яка може чесно визнати свої недоліки і не побоятися про них заявити!

– Це – не просто наші побажання!

– Це ключові критерії до депутата!

– Це, насамперед, ті принципи, моральні якості, які в мені виховали батьки та які я не проміняю ні на що!!!

– Розраховую на Вашу підтримку!!! – заявив Іван Тичина

buknews.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO