Геннадій Ткачук щодо застосування електронного декларування для всіх українців

Геннадій Ткачук щодо застосування електронного декларування для всіх українців

Загрузка...

Експерт команди Зеленського Данило Гетманцев говорить про застосування електронного декларування для всіх українців.

За його словами, це дасть можливість ефективніше боротись з корупцією.

В мене є великий сумнів, бо ми вже створили нові органи – САП, НАБУ, НАЗК, Військова прокуратура, яка чомусь втручається у справи бізнесу, я вже не кажу про СБУ, Прокуратуру , Податкову інспекцію та Поліцію, які й так існували і чомусь і досі не побороли корупцію, про яку всі говорять. Всі ці органи з армією працівників і дуже гарною зарплатою не змогли побороти корупцію, і тому планується українцям ускладнити і без того непросте життя.

Однак хочу наголосити, що викорінення корупції передбачає більш ширший підхід, ніж зобов’язати всіх громадян декларувати свої доходи за такою ж схемою, як це зараз роблять сьогодні всі посадовці і чиновники.

Вважаю, що пересічним громадянам – вчителям, лікарям, студентам, водіям та іншим працівникам, які не мають статусу держслужбовця та не мають доступу до державних ресурсів, не потрібно заповнювати електронні декларації. По-перше, у цьому немає необхідності, а по-друге, державний апарат навряд чи зможе ефективно провести перевірку всіх 40 мільйонів декларантів.

В державі насамперед потрібно прийняти ряд фундаментальних змін – запуск банківської системи, боротьба з трансфертним ціноутворенням, боротьба з монополіями, створення нових робочих місць, спрощення ведення бізнесу, треба здійснити реформу фіскальних органів, приборкати контрабанду та провести багато інших важливих перетворень у різних сферах. А вже потім можна говорити про амністію капіталу та нульову декларацію. Лише в такому випадку боротьба з корупцією матиме результат!

Геннадій Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO