Андрій Немировський: В Україну готується третє пришестя Януковича

Андрій Немировський: В Україну готується третє пришестя Януковича

Загрузка...

Блага вість учора в чистий вівторок: в Україну готується третє пришестя Януковича (прости, Господи, за святотатство).

Четвертий український президент-втікач з нагоди обрання шостого Президента вирішив, що більше зловживати гостинністю ворогів України в підмосков’ї не може. Може, йому там вже рахунок за проживання викатили такий, що навіть поцуплених у українського народу мільярдів не вистачає. А, може, дійсно вірить у реванш, як раніше вірив в американські печеньки та наколоті мандарини.

Скажу просто: ласкаво просимо, сволото. Чекаємо — не дочекаємося. Суд був над тобою заочний, буде народний. І відповіш на прості питання. Про штурм Майдану і Небесну сотню. Про спалений Будинок профспілок. Про брехню народу про євроінтеграцію і зраду європейських прагнень людей. І про роботу на Путіна. І про запрошення на свою землю чужих військ, які вже вбили тисячі українців.

Завдяки тобі, чудовисько. Багато ще питань, дуже багато. Обов’язково приїжджай. Лиш не думай, що новообраний гарант буде твоїм адвокатом. У ставленні до тебе думки українців не розділяються. Ні по регіонах, ні по партіях. Лиш прошу, їдь через Донецьк. Полюбуйся, що зараз на місці Донецького аеропорта. Твоя робота, молодець. Дуже чекаємо. Правда. Приїзди. При зустрічі точно зацілуємо. Можливо, до смерті. Жартую. Чи ні.

Андрій Немировський


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO