СДП І ПРОФСПІЛКИ – СОЦІАЛЬНІ ПАРТНЕРИ В БОРОТЬБІ ЗА ПРАВА ЛЮДЕЙ ПРАЦІ

СДП І ПРОФСПІЛКИ – СОЦІАЛЬНІ ПАРТНЕРИ В БОРОТЬБІ ЗА ПРАВА ЛЮДЕЙ ПРАЦІ

Загрузка...

Як представник профспілок у Верховній Раді сьогодні взяв участь у засіданні Сумської обласної ради профспілок, де була розглянута низка важливих питань. Зокрема, про хід виконання стратегії діяльності Сумської обласної ради профспілок 2016-2020, також мова йшла про підсумки минулого року. Було озвучено плани, як будуть працювати профспілки по захисту прав людей праці на найближчий рік.

Разом намітили багато спільних конкретних кроків по захисту людей праці, бо основними представниками працюючих перед владою і роботодавцями є саме профспілки, а основне завдання Соціал-демократичної партії – це, перш за все, захист суспільних інтересів, захист людей праці. Наші цілі співпадають і ми разом боремося за створення нових та збереження вже існуючих робочих місць, за підвищення рівня заробітної плати, за підвищення пенсій, за підвищення соціальних стандартів, за зменшення навантаження з боку держави по встановленню захмарних тарифів. Практично весь минулий рік ми провели в спільній боротьбі.

Ми завжди підтримуємо профспілки. Так партійці СДП були поруч, коли на минулому тижні профспілки залізничників пікетувати «Укрзалізницю», вимагаючи підвищення заробітної плати та збереження робочих місць в таких невеличких містах залізничників, як місто Ворожба.

Зараз ми підтримуємо вимоги робітників ШКЗ «Зірка», які захищають свої права на гідне ставлення з боку держави, бо вже більше ніж півтора року людям не виплачується зарплата, заборгованість зростає. Люди доведені до відчаю, тому вимушені йти на країні радикальні кроки, як зараз, перекриваючи стратегічну трасу і вимагаючи, щоб влада звернула на них увагу і віддала те, що заборгувала.

Разом з профспілками ми спланували цей рік і 1 Травня проведемо потужну демонстрацію, відзначаючи День міжнародної солідарності трудящих. Це збереження світових традицій і ми будемо їх подовжувати разом. Взагалі разом з профспілками ми будемо боротися за захист прав простих людей, за захист трудових прав, за захист соціально незахищених верств населення!

На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит

На данном изображении может находиться: 15 человек, люди стоят и в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, текст

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO