Сергій Каплін: Миттєве вирішення соціальної проблеми

Сергій Каплін: Миттєве вирішення соціальної проблеми

Загрузка...

Що відрізняє ефективного керівника від популіста ?, саме оперативність реагування та вирішення проблеми конкретної людини.

Сьогодні, перший заступник голови комітету “З питань соціальної політики..”, та кандидат на пост Презиндента України, вислухавши повідомлення кореспондента газети, про порушення прав громадянина щодо недоотримання вже як 5-й місяць субсидійної допомоги в опалювальий період, миттєво організував роботу працівників комітету, що призвело до довгоочикуваного результату.

Пан Каплін, дізнавшись про соціальну проблему, одразу запросив в кабінет до помічника пані Irina Mikulich , яка в свою чергу вислухала, розібралась, оперативно скомунікувала з відповідним управлінням соціального забезпечення одного з районів міста Києва. 

Як виявилось, затримка в 5-ть місяців була пов’язана з недоопрацюванням документів, в результаті чого гроші на компенсацію витрат на опалення не нараховувались людям пенсійного віку, серед яких інвалід третьої групи.

Ефективна робота команди Капліна, надала можливість прояснити суть проблеми на місці, та після додаткової подачі документів може позитивно вирішитись в інтересах громадян які потрапили в скрутне соціальне становище.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO