Атаки ВО «Свободи» відлякують інвесторів

Атаки ВО «Свободи» відлякують інвесторів

Загрузка...

Через атаки патріотів зі «Свободи» вітчизняні компанії виводять бізнес за кордон, а іноземні інвестори навіть не дивляться в бік України.

Про це повідомив керівник Фонду Блейзера Олег Устенко, зазначивши, що  через рейдерські захоплення, адміністративні бар’єри, корупцію,  підпорядкованість і продажність суддів економіка України приречена.

Також, німецький фінансист Сергій Креймер зазначає, що вклав в Україну 200 млн доларів  і кожен день встає з думкою, а чи не прийде сьогодні до нього з обшуком хтось, або не нагрянуть «патріоти-рейдери»?!

Відомо, що карт-бланш на здирництво та ж «Свобода» отримала безпосередньо від перших осіб держави, що забезпечують націоналістам недоторканність в обмін на підтримку та підлеглість.

Так, саме українська влада нерідко виступає замовником послуг «свободівців», використовуючи  останніх в своїх брудних справах, зокрема захопленні чи блокуванні діяльності тих чи інших підприємств.

Саме через це українській бізнес змушений буквально тікати з власної країни.

Наприклад, українська компанія «ЗАЗ» будує в Бізерта автомобільний завод на 8 тис. робочих місць, що принесе неабиякий прибуток Тунісу.

В той же час, посол Узбекистану в Україні Алішер Абдуаліев похвалився тим, що Українська компанія побудує в Узбекистані завод з виробництва засобів захисту рослин.

Представники індустрії краси  та харчової промисловості відкривають  підприємства у Польщі, будівельники найчастіше обирають Німеччину, ІТ-та логістичні компанії віддають перевагу США.

Багато про інвестиційний клімат в Україні каже й показник надходження нових прямих іноземних інвестицій, який за даними Держстату, в 2018 році склав $ 1,9 млрд. Для порівняння: рекордний рівень ПІІ – $ 10,9 млрд прийшов в країну в 2008 році, напередодні світової фінансової кризи.

Як бачимо, сьогодні Україна – це дно! І якщо влада, що зростила націоналістичні загони рейдерів та бандитів, не змінить політику, або виборці не змінять владу, то «знизу постукають»…


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO