Соціологи зухвало занижують рейтинги Капліна та СДП

Соціологи зухвало занижують рейтинги Капліна та СДП

Загрузка...

Учора центр соціального інжирінгу “Ранд” опублікував чергове дослідження електоральних настроїв. Опублікована ними презентація – яскравий приклад того, як соціологи майже на 30% занижують реальні рейтинги соціал-демократів.

Порошенко і Тиммошенко замовляють все нові та нові рейтинги, у яких кожен намагається поставити себе на першу сходинку президентських перегонів. Таким чином змушують суспільство підсвідомо схилятися до думки безальтернативності вибору. Натомість мені та Соціал-демократичній партії вцілому рейтинг занижується щонайменше на 20-30%.

Так було і з вчорашніми результатами ЦСІ “Ранд”.

Не зрозуміло яким чином у рейтингах, де в усіх опитуваннях, політичних очікуваннях громадян, ідеологічних настроях щодо парламенту та Президента перші позиції зі значним відривом займають соціал-демократи, в результаті президент-соціал-демократ набирає тільки 4.4%, а до парламенту Соціал-демократична партія (на переконання соціологів) не потрапляє взагалі.

Водночас соцологічна група “Рейтинг”, проводячи свої дослідження, показує кардинально інші, невтішні для окремих кандидатів у Президенти країни результати.

На догоду замовникам, соціологи або не включають неугодних кандидатів до опитувальних листів, або підмальовують цифри в результатах. Утім, чим більше нинішні лідери  та лідерки будуть тішитися проміжними фейковими результатами, тим більшим потім буде розчарування від реалій , коли люди залишать їх на задвірках, обравши справжніх представників від народу. Ми точно знаємо, що долаємо прохідний бар’єр до Парламенту, ну і на президентське крісло звісно також маємо всі шанси.

А людям залишаєтиься порадити одне: обов’язково йти на вибори і голосувати за себе і за соціальне зростання, реальні соціальні програми.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO