Депутат – вбивця агітує за Юлію Тимошенко

Депутат – вбивця агітує за Юлію Тимошенко

Загрузка...

Дуже жахлива історія сталася в селі Тетерівка, Житомирської області в кінці листопада 2018 року. Тоді депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов на смерть збив жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. На жаль сідати п’яним за кермо і перевищувати швидкість це злочинна традиція в Україні і завдання правоохоронних органів провести розслідування, а суду прийняти законне рішення.

Цинічність цієї ситуації в тому, що обвинувачений у ненавмисному вбивстві депутат і соратник Юлії Тимошенко, досі голосує і є членом бюджетної комісії Житомирської обласної ради. Дивно чому депутати досі не прийняли рішення про його виключення зі складу депутатів і прокуратура не подає звернення про його відсторонення від депутатської діяльності на час слідства.

Те що Дмитро Кропачов займається передвиборчою агітацією кандидата в президенти Юлії Тимошенко, і через три тижні після трагедії роздавав в Пулінському районі дітям подарунки з надписом “З любов’ю від Юлії Тимошенко” докладаючи до подарунка листівку з своїм зображенням можна було списати на питання моралі. Але партія “Батьківщіна” фінансується за рахунок платників податків безпосередньо з бюджету України, тому партія теж повинна була відреагувати і прийняти рішення про виключення його зі списку своїх членів. Юлія Тимошенко та партія Батьківщіна не одне десятиліття заявляють про принцип верховенства права, чому вони плюють на закон в цьому випадку.

Чого можна очікувати від таких депутатів, якщо їхній кандидат переможе на виборах президента України? На місцях не буде доброї Юлії Тимошенко, а саме її соратники отримають повну владу і будуть керувати областю та громадами ….

У двох словах, про ДТП:

Автомобіль, яким керував депутат Житомирської облради, збив на смерть 63 річну мешканку села Тетерівка на пішохідному переході. Удар був такої сили, що жінку розірвало на дві частини. Свідки кажуть що від нього виходив запах алкоголю. У відділі комунікації ГУНП в Житомирській області, відповідаючи на запитання кореспондента тижневика “Субота”, підтвердили, що затриманий водій відмовився пройти тест на вміст алкоголю безпосередньо на місці події, але погодився зробити це в наркологічному диспансері.

Інформація про те, що сталося ДТП ретельно приховувалася і тільки через два дні 26.11.2018 на Житомир Інфо з’явилася перша стаття про те що склалася. Поліція так само заявила тільки через два дні.
Я поцікавився у адвоката з чим може бути пов’язане затягування правоохоронними органами видачі інформації про смертельне ДТП. Він припустив, що за змовою з поліцією і медиками, аналіз крові міг бути зданий винуватцем події не в день аварії, а після закінчення 24 годин, коли алкоголю не буде в крові.

На мою думку, це плювок в обличчя виборцям які голосували за партію “Батьківщіна” і її членам.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO