Олександр Сугоняко: Сьогодні у Суми завітав мій друг і соратник Сергій Каплін...

Олександр Сугоняко: Сьогодні у Суми завітав мій друг і соратник Сергій Каплін – вперше в статусі кандидата в президенти

Загрузка...

Сьогодні у Суми завітав мій друг і соратник Сергій Каплін – вперше в статусі кандидата в президенти. Соціал –демократична партія висловила йому довіру і дала мандат на участь в президентських перегонах. Так, соціал-демократи йдуть на ці вибори, щоб нести українському народу правду про те, що соціальна справедливість в Україні можлива, що її можна досягти не у мріях а насправді. Ми впевнені, що можна зменшити величезні зарплати керівників тієї ж «Укрпошти» чи «Укрзалізниці», водночас піднявши заробіток рядових поштарів і залізничників до рівня достойної європейської зарплати.

Також можна законодавчо закріпити частку зарплати у собівартості продукції – соціал-демократи впевнені, що це відразу призведе до зростання рівня зарплат в країні. Все це і багато іншого можна зробити, маючи владу, маючи мандат довіри, який може надати нам український народ на виборах.

Зранку разом із Сергіем Капліним ми зустрілися із профспілковим активом ПАТ «Сумихімпром». Від профспілчан прозвучало немало гострих запитань, адже приватизація підприємства вже котрий рік знаходиться у підвішеному стані, Росія блокує поставки сировини на підприємство із Казахстану, в той же час український ринок заповнений російськими міндобривами, які потрапляють в Україну обхідними шляхами. Нинішній уряд або нездатний вирішити ці проблеми, або свідомо їх ігнорує. Тому необхідно перезавантаження влади, необхідно, щоб до влади прийшли нові лівоцентристські сили.

Пізніше зустрілися із активістами СДП, громадськістю, профспілковим активом області, представниками ветеранських організацій. Сергій Каплін представив програму соціал-демократів, із якою ми йдемо на президентські, а потім на парламентські вибори. Це прийняття нової Конституції та ліквідація посади прем’єр-міністра із делегуванням президенту повноти виконавчої влади і відповідальності за соціальну політику.

Також це націоналізація окремих галузей промисловості, у тому числі обленерго та облгазів, зниження тарифів на газ, відновлення жорсткого державного контролю за цінами та тарифами та багато інших. Під час зустрічі теж було багато запитань, відбулася жвава дискусія – і це добре, бо соціал-демократи завжди поряд із простими людьми, завжди чують їх побажання. Впевнений, що зараз настав час обирати не популізм, не клоунів-шоуменів, а шлях розвитку країни. Сподіваюся, що українці зрозуміють, що таких шляхів є тільки два: ліберальний і соціал—демократичний і зроблять відповідний, свій вибір.

На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит и костюм

На данном изображении может находиться: гостиная и в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек, текст

На данном изображении может находиться: 5 человек, в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, в помещении

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди стоят

На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит

На данном изображении может находиться: 7 человек

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO