Олександр Сугоняко: Сьогодні вся соціал-демократична спільнота знаходиться в Португалії, де в Лісабоні...

Олександр Сугоняко: Сьогодні вся соціал-демократична спільнота знаходиться в Португалії, де в Лісабоні проходить з’їзд Партії Європейських Соціалістів (ПЄС)

Загрузка...

Сьогодні вся соціал-демократична спільнота знаходиться в Португалії, де в Лісабоні проходить з’їзд Партії Європейських Соціалістів (ПЄС). Потужний з’їзд «лівих» європейських сил, які представляють практично всі країни Європи, Соціал-демократичні партії, Соціалістичні партії.

Делегація нашої Соціал-демократичної партії також присутня на цьому з’їзді. Ми отримали запрошення на з’їзд, перед цим подали заяву на вступ до ПЄС. Сподіваюся, що вже в наступному році станемо повноцінним членами великої соціал-демократичної родини. Після чого прийде час і СДП розпочне будувати Україну саме на соціал-демократичних принципах, будувати саме соціально-орієнтовану державу, брати приклад з успішних економічно-розвинутих країн з високими соціальними стандартами, гідними зарплатами і пенсіями, з захищеністю людей праці. В переважній більшості цих країн при владі саме соціал-демократи.

Ми беремо приклад з наших європейських партнерів, адже нам є до чого прагнути. Вважаємо, що Україна заслуговує бути рівною серед європейських країн з високими стандартами життя.

Наразі провели низку зустрічей з керівництвом ПЄС – президентом ПЄС Сергієм Станішевим, радником з питань партій в Центральній і Східній Європі ПЄС Конрадом Голотою, делегатами з багатьох країн Європи. Попереду ще багато спілкувань, обміну досвідом, тощо.

На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди стоят, костюм и обувь

На данном изображении может находиться: 14 человек, люди улыбаются, люди сидят

На данном изображении может находиться: 1 человек

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO