Народні депутати вимагають від Юлії Тимошенко публічних пояснень щодо її зловживань за...

Народні депутати вимагають від Юлії Тимошенко публічних пояснень щодо її зловживань за роки перебування в політиці

Загрузка...

Народні депутати України різних фракцій закликали Юлію Тимошенко, в ході прямих публічних дебатів, дати відповіді щодо «звинувачень на свою адресу у корупції та зловживанні владою за десятки років перебування в політиці». 

Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив лідер фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов, який оголосив звернення групи народних депутатів різних фракцій парламенту.

Документ підписали 46 народних обранців від фракції Партії «Блок Петра Порошенка», фракції Радикальної партії, а також представник “Народного Фронту” депутат Ю.В. Тимошенко.

Зокрема, парламентарі вимагають публічних відповідей Тимошенко щодо її роботи в ЄЕСУ, а саме – чому вона не задекларувала великі  кошти, які заробила на продажах українцям російського газу за завищеними цінами. «І чи не в цьому причина її відмови свідчити проти “Газпрому” у Стокгольмському арбітражі та бажання ліквідувати “Нафтогаз”?», – додав Герасимов.

PHOTO-2018-12-07-12-25-11PHOTO-2018-12-07-12-25-12PHOTO-2018-12-07-12-25-12 (1)PHOTO-2018-12-07-12-25-13PHOTO-2018-12-07-12-25-13 (1)

Чому, питають депутати, Тимошенко не зробила жодної заяви на захист Грузії, під час нападу на цю країну Росії у 2008 році, та дозволила російським кораблям вийти з Севастополя, а її політична сила того ж року не голосувала за визнання Росії агресором проти Грузії.

Також автори звернення відзначають роль Тимошенко у зриві підписання ПДЧ з НАТО у 2008 році – зокрема відмову, як Прем’єр-міністра, взяти участь у засіданні Комісії Україна-НАТО і зустрічатися із Генсеком НАТО

В цілому, на адресу Тимошенко висунули цілий список звинувачень щодо її дій на політичних та урядових посадах та під час ведення бізнесу.

Це і виведення коштів на рахунки Павла Лазаренка та на власні офшорні рахунки, рекордне падіння економіки та збільшення державного боргу в часи прем’єрства, намагання узурпувати владу разом з Януковичем шляхом утворення широкої коаліції, отримання “відкатів” з кабального газового контракту 2009 року, отримання 4 млн.доларів від лівійського диктатора Каддафі на виборчу кампанію тощо .

герасимов

До того ж,  їй закидають скорочення витрат на армію, заклики не чинити опір Росії у 2014 році, а також те, що вона «привела у політику» екс-міністра оборони Лєбєдєва, який послабив Збройні сили України. Згадують підписанти і Надію Савченко, а також цілий список т.зв. “тушок” у парламенті.

У Тимошенко вимагають пояснити, чи отримувала вона гроші від Коломойського і нардепа-втікача Онищенка.

“Суспільство, нарешті, повинно знати правду. Чекаємо відвертих дебатів з Вами”, – наголошується у зверненні.  Уникнення від відповіді означатиме, що Тимошенко нехтує демократичними практиками та не поважає право громадян на достовірну інформацію”, – заявив Артур Герасимов.

#Наживо❗Народні депутати України різних фракцій закликали Юлія Тимошенко, в ході прямих публічних дебатів, дати відповіді щодо звинувачень на її адресу у корупції та зловживанні владою за десятки років перебування в політиці. Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив лідер фракції #БПП Артур Герасимов, який оголосив звернення групи народних депутатів різних фракцій парламенту.➡На які запитання має публічно дати відповіді Тимошенко ви можете ознайомитися за цим посиланням: http://solydarnist.org/?p=201242

Gepostet von Блок Петра Порошенка Солідарність am Freitag, 7. Dezember 2018

solydarnist.org


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO