Нардеп Каплін назвав екс-прем’єра ворогом народу

Нардеп Каплін назвав екс-прем’єра ворогом народу

Загрузка...

Арсеній Яценюк своїм прем’єрством знищив шанс України стати сильною та європейською державою. Він є політичним злодієм і людиною, яка обікрала український народ.

Про це в ефірі програми «Народ проти» на телеканалі ZIK заявив народний депутат України, позафракційний Сергій Каплін.

«Я не є політично член БПП. Я не ходжу на будь-які їхні фракції. Я голосую тільки після рішення політради нашої політичної сили, соціал-демократичної партії, яка зараз об’єднується із соціалістичною, це буде єдиний блок, який піде на вибори», – зазначив пан Каплін.

Гість студії розповів, що покинув лави Блоку Петра Порошенка через Яценюка.

«Я маю інше бачення розвитку держави. І рішеннями про вихід з коаліції, з БПП, було пов’язане з ігноруванням відставки Яценюка», – наголосив народний депутат.

Також він додав, що вважає Яценюка ворогом українського народу, який знищив шанс для України стати повноцінним членом європейської спільноти.

«Я щиро вважаю, що Яценюк є ворогом народу. Він, як і Ющенко свого часу, знищив шанс для країни стати повноцінно європейською, сильною державою. Вважаю його бандитом, політичним злодієм і людиною, яка обікрала український народ і не один бюджет. Я не вважаю, що можу перебувати у команді тих людей, які асоціюються з коаліцією», – підкреслив гість студії.

Нагадаємо, що Солом’янський районний суд Києва зобов’язав Національне антикорупційне бюро відкрити кримінальне провадження щодо колишнього прем’єр-міністра Арсенія Яценюка і міністра юстиції Павла Петренка. Їх підозрюють у розтраті державних коштів у великих обсягах і відмиванні доходів.

zik.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO