З моменту старту ініціативи «Україна без контрабанди», започаткованої урядом під керівництвом Володимира...

З моменту старту ініціативи «Україна без контрабанди», започаткованої урядом під керівництвом Володимира Гройсмана, минуло лише трохи більше місяця. Однак результати, яких вдалося досягти за цей короткий проміжок часу – вражають

Загрузка...

З моменту старту ініціативи «Україна без контрабанди», започаткованої урядом під керівництвом Volodymyr Groysman, минуло лише трохи більше місяця. Однак результати, яких вдалося досягти за цей короткий проміжок часу – вражають.

У липні державна казна поповнилася на 29,7 млрд. грн, що на 3,7 млрд. грн більше, ніж за аналогічний період минулого року. Нині середньоденні надходження від митниці вже перевищують 1,4 млрд грн. Загалом від початку дії даної програми до державного бюджету надійшло 37,5 млрд. грн. митних платежів, що майже на 6 млрд. грн. більше, ніж за відповідний період 2017 року.

Як бачимо, програма «Україна без контрабанди» дуже ефективна і є дієвим механізмом у боротьбі з нелегальними товарними потоками. Подолання контрабандних схем на митниці дозволяє не лише наповнити бюджет додатковими надходженнями, а й захистити інтереси національних виробників, залучити в Україну нових інвесторів, створити нові робочі місця та підвищити економічні показники.
Хочу нагадати, що масштабну боротьбу с контрабандою уряд на чолі з Володимиром Гройсманом розпочав ще в минулому році.

Завдяки цьому до держбюджету надійшло додаткових 79 млрд. грн. У 2017 році було запроваджено блокування ризикових податкових накладних, що суттєво послабило можливості легалізації контрабанди та використання злочинних схем. 2018 рік став продовженням війни з контрабандою і ми не зупинимось, поки це ганебне явище не буде повністю ліквідовано.

Геннадій Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO